Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
kleur slanker

Deze kleur doet jou er nog slanker uitzien dan zwart

Dat zwart afslankend werkt, is waarschijnlijk al geen nieuwtje meer voor jou. Het is een go-to kleur die iedereen staat en die elke outfit er stijlvol doet uitzien. Maar wist je dat er een kleur bestaat die jou er nóg slanker doet uitzien dan zwart?

Vandaag is...

kleur slanker En die kleur is... rood. Voor deze kleur geldt hoe feller, hoe beter. Het is een kleur die nooit uit de mode is en eentje waar iedereen mee staat! Rood heeft een gelijkmatige plaats in het kleurenspectrum, ongeveer in het midden. Er zijn zoveel verschillende tinten, wat ervoor zorgt dat iedereen een gepaste ondertoon van rood kan vinden.

Zo draag je het

kleur slanker Als je onder je kin de kleur draagt die het best bij je past, creëert dit een enorm sterk effect dat jou er frisser, gezonder en vooral slanker laat uitzien. Let op: het is hierbij extreem belangrijk dat je een tint rood uitkiest die past bij jouw huidskleur. De foute rode tint zal niet hetzelfde effect teweegbrengen, maar je er net minder goed en vermoeider laten uitzien. Heb je deze winter net iets te veel in de zetel gehangen met de nodige ongezonde snacks? Weet je nu al dat je deze zomer de verleiding aan terrasjes en ijsjes niet gaat kunnen weerstaan? Dan kies je gewoon voor een rode outfit en tadaaa: je ziet er slank uit.

Lees ook: Er slanker uitzien op 5 minuten tijd kan zo

En er is meer...

De kleur rood doet je er niet alleen optisch slanker uitzien, maar maakt je ook veel aantrekkelijker. Rood vergroot de aantrekkelijkheid van een vrouw voor een man. Je valt op en straalt veel zelfzekerheid uit. Al gaat het hier niet over aardig zijn, eerlijk of lief overkomen. Het gaat puur om seksuele aantrekkingskracht. Het cliché klinkt dat rood de kleur van de liefde is, maar dat is blijkbaar ook echt zo... Vandaag is rood de kleur die jou er nog slanker doet uitzien dan zwart!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"