Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Lichaamsvet verminderen. Heb je ooit al 20 kilo vet gezien?

Lichaamsvet verminderen. Heb je ooit al 20 kilo vet gezien?

Als je te zwaar bent, dan heb je te veel lichaamsvet. Wat je waarschijnlijk niet beseft, is wat het betekent om te veel lichaamsvet elke dag en elke nacht mee te zeulen. En hoe dat er uit ziet. Lees en kijk dan zeker mee.
vermageren-met-lombardia-dieetwinkel"Als je deze site al kent, dan weet je al dat ik sterk vermagerd ben. Kort samengevat: ondanks een - dacht ik toch - gezonde levensstijl bereikt mijn gewicht net geen 100 kilo (ik ben 1m75 groot). Ik beslis dat ik dringend moet vermageren. Mijn moeder heeft in 1972 de 1e dieetwinkel van Europa opgericht, Lombardia te Antwerpen. Met alle opgedane know how - en samen met mijn echtgenote Alida die bio-ingenieur is - maak ik voor mezelf een 100% natuurlijk mengsel van kruiden. Dat draagt zelfs geen naam, want het is enkel voor mij bedoeld. En ik begin te vermageren. Elke week zie ik de weegschaal de juiste richting uitgaan. Ondertussen weeg ik tussen 75 en 76 kilo." Dat is in het kort het verhaal van Alain Indria, de bedenken en producent van SkinnyLove.

Alain met zijn lichaamsvet

alain-lichaamsvet-2015Zo zag Alain er uit toen hij nog overgewicht had. "Ik voelde me eigenlijk best goed en ik had helemaal niet de indruk dat ik te veel at. Maar de weegschaal was het niet met me eens. Uit liefde voor mijn vrouw en onze 3 schatten van kinderen heb ik toen beseft dat het zo niet verder kon. Een vriend die me al enkele jaren kent vraagt me enkele dagen geleden: Hoe zou dat er uit zien 20 kilo lichaamsvet? Omdat we toch video opnames gaan doen beslissen we dat het misschien leuk is dit te zien en zelfs in een filmpje te tonen." Bij een bevriende slager mag iemand van het team 20 kilo vet gaan halen. Dat komt binnen in deze emmer. 20-kilo-lichaamsvet
Ik weet niet of je beseft wat dat is. 20 kilo dat is zo ongeveer het gewicht van een deftig gevulde valies als je op reis vertrekt. 20 kilo dat zijn 500 zakjes met chips, of 121 porties frieten of 2.500 chocotoffs. Of, in dit geval, een grote, zware, lompe en zelfs ietwat stinkende, emmer met puur vet. Beeld je in wat het is om dag in, dag uit, een valies van 20 kilo overal en altijd mee te moeten zeulen. Dat is nergens goed voor. Je hart moet zich extra inspannen, je gewrichten lijden er onder, je rug zal sneller pijn doen enz...

Op de weegschaal met het lichaamsvet

"Ik kon niet geloven dat 20 kilo lichaamsvet zo veel, zo zwaar en zo vies is. Dus ben ik die emmer echt gaan wegen." alain-20-kilo-lichaamsvet
"Na even tillen begon ik het al lastig te vinden dat vet vast te houden. Als ik er aan terugdenk dat ik dat, dag na dag en nacht na nacht, in mijn lichaam had zitten, dan schrik ik er nog van. Vind jij dat een proper idee om zoveel ongezond overvet in je te hebben zitten?"

De foto waar Alain op staat met de emmer is niet bijgewerkt om hem er slanker op te laten uitzien. Als je terugkijkt naar de foto bovenaan, waarop Alain in Lombardia zit, en de foto met de emmer dan zie je wat 20 kilo lichaamsvet verliezen betekent.

Lichaamsvet verminderen met 100% natuurlijke SkinnyLove

De SkinnyLove vermageringskuur helpt je op een effectieve en gezonde manier kilo's af te vallen. De vermageringskuur bestaat uit 2 shakes. Eén voor in de ochtend en één in de namiddag, welke je gebruikt naast je normale voedingspatroon. SKINNYLOVE 3 WEKEN VERMAGERINGSKUUR SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur zoals sterke gemberextracten, kurkuma en groene thee om je goed in je vel te voelen en je naar een gezonde levensstijl te leiden. Bereik je streefgewicht in combinatie met SkinnyLove, gezonde voeding en voldoende beweging. Het is niet nodig om overdadig gezond te doen. Alleen al meer bewegen en gezonder eten in combinatie met de vermageringskuur van SkinnyLove helpen je kilo's af te vallen. Tijdens deze kuur los je zowel in de ochtend als in de namiddag je SkinnyLove op in 750 ml water en dit drink je dan op tijdens dit dagdeel. WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECTIEF De werking van SkinnyLove is wetenschappelijk bewezen. Door gebruik te maken van 100% natuurlijke ingrediënten vermindert de calorie-inname uit vetten. De in SkinnyLove aanwezige vijgcactus heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel en op het vetmetabolisme. SkinnyLove verhoogt je verzadigingsgevoel, omdat SkinnyLove verzelrijk is. Hierdoor verminder je behoefte om te eten. Het resultaat: je zal niet makkelijk meer eten dan wat je nodig hebt. 2 COMPONENTEN SAMENSTELLING Deze SkinnyLove 3 weken vermageringskuur bestaat uit 2 delen. Een shake voor in de ochtend en een shake voor in de namiddag.

OCHTENDSHAKE De shake voor de ochtend bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels (acacia), fruitvezels (pompelmoes 9%, citroen, appel, cactusvijg), Matcha groene thee 9%, gember, kruidenmix (brandnetel, basilicum, rozemarijn) en groene koffie extract.

NAMIDDAGSHAKE De shake voor de namiddag bestaat uit de volgende ingrediënten: prebiotica dieetvezels (acacia), fruitvezels (citroen 10%, mandarijn 10%, cactusvijg, ananas), kurkuma 10%, gember, komijn, kaneel en peper. 

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"