Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
mannen gek maken

Zo maak je mannen gek zonder zelfs maar te proberen

Ben jij van het onhandige type dat mannen moeilijk gek kan maken? Geen zorgen: waarschijnlijk vinden ze je al on-ge-lo-fe-lijk sexy zonder dat je er zelfs maar enige moeite voor doet. Hoe dat komt? Wij kunnen wel 4 redenen bedenken, neem maar eens een kijkje hieronder. Waarschijnlijk ligt het aan je spontane, ongedwongen gedrag. Jouw hoogstpersoonlijke natuurlijke zelf is flirteriger dan je denkt!

1. Je masseert zijn nek tijdens het rijden

... of voor de buis, maar het werkt het best op de baan. Een man's auto is sowieso al zijn speeltje, en hij is waarschijnlijk erg trots dat hij met jou aan je zijde kan pronken. Masseer zijn nek en speel met z'n haar. De simpelste manier ooit om een man gek te maken zonder dat je te hard probeert. Of hoe cruisen langs een duffe weg plots een romantische joy ride wordt...

2. Je wacht niet op hem om een tekstberichtje te sturen

Er ligt veel druk op mannen om altijd maar als eerste het ijs te breken. Vooral als je aan het daten bent, maar ook als je al langer een relatie hebt en bijvoorbeeld onenigheid hebt. Mannen voelen zich dan vaak verplicht om de stilte te breken, omdat dat van hen verwacht wordt. Soms weet hij niet of hij te opdringerig is of te veel sms't en gaat hij piekeren. Als jij dus de boel eens omgooit en initiatief neemt, brengt dat bij mannen de gedachten op hol. Ze gaan er waarschijnlijk vanuit dat je op alle vlakken graag initiatief neemt... en dat is soms al genoeg om hen dolverliefd te maken.

3. Je appt hem terwijl je met vriendinnen op stap bent

Natuurlijk werkt dit goed om mannen gek te maken: zo weet hij dat hij (meermaals) ter sprake is gekomen tijdens je avondje uit. Bonus: appen laat je toe om een lichtjes plagerig berichtje te combineren met een sexy foto. Zo ziet je vlam je op je mooist, ontspannen en in goed gezelschap... Als een vrouw van de wereld die de stad onveilig maakt! Dat vrijgevochten kantje vinden mannen onweerstaanbaar.

4. Je schept op over hem op Facebook

Mannen (en vrouwen!) houden er van om uit te pakken met successen. Hij wordt helemaal week vanbinnen als je die knappe voetbalprestatie, promotie of eerste stap naar een gezond gewicht deelt op je tijdlijn. Of als je hem tagt onder een artikel over ware liefde, knappe mannen of heerlijke seks!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"