Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
me-time tijdens corona

Me-time tijdens corona? Super gemakkelijk!

Tussen je werk of studies door is het moeilijk om naast je gezin, eventuele sportactiviteiten en je sociaal leven een me-time momentje in te plannen. Hier zijn enkele dingen die je kunnen helpen tot rust te komen na een stressvolle dag thuiswerk of thuisstudie of om gewoon een saaie dag mee te vullen. En natuurlijk mag je niet vergeten om te shaken en SkinnyLove te drinken!

1. Me-time: jouw hobby

blijven bewegen tijdens corona Dit kan gaan over wandelen, lezen, schilderen, yoga, dans,... en eventueel over een hobby die je vroeger had waarvoor je schema te druk werd. Veel hobby’s kunnen thuis makkelijk nog gedaan worden, dus kan je gebruik maken van de extra tijd die je nu hebt.

 

Lees ook: Binnenblijven door corona vervelend? Niet dankzij deze 5 tips!

2. Me-time: self-care

Verzorg je huid en je haar, neem een lang, warm bad of trek je favoriete outfit nog eens aan. Zo raak je niet te gewend je pyjama en geef je ook nog eens je zelfvertrouwen een boost. Voor de rest van de avond kan je alle films en/of series noteren die je graag (nog) eens zou kijken, neem er een gezonde SkinnyLove proof snack bij en je avond is gevuld! Wij raden een gezonde SkinnyLove bar of een SkinnyLove brownie. Dit assortiment bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, zijn volledig vegan én nog eens biologisch ook! Een duurzaam tussendoortje waar je zonder schuldgevoel van kan smullen! Bovendien is de SkinnyLove brownie ook nog eens hongerstillend. Chocolade zonder er dik van te worden?! Yes, please! (tip: Netflix Party om op afstand toch nog samen met je vrienden en familie te kijken)

3. Me-time: neem tijd voor jezelf en kook gezond!

Doe de dingen die je al te lang uitgesteld hebt. Was je al een tijdje van plan om een nieuwe taal te leren, een goed boek te lezen of een instrument te leren spelen? Dit is het moment! Al deze dingen kunnen online, dus is er geen excuus meer om nog langer te wachten. Probeer een nieuw (en gezond) recept. Op onze YouTube, Facebook en Instagram vind je video’s waarin Alain en Alida skinny proof klaarmaken. Skinnylovers delen hun ervaringen met SkinnyLove en gezonde recepten in onze community. Lekker en je komt er niet van bij!

Lees ook: Gezond koken in quarantaine: gevulde groenten die je immuunsysteem boosten

Nog een paar kleine tips om je goed te voelen in je dagelijkse omgeving tijdens de quarantaine: zorg dat er voldoende licht binnen komt, dat het er netjes uitziet en dat je niet de hele dag in dezelfde kamer zit.

Vergeet ook het belang van een sterk immuunsysteem in deze periode niet! Onze Immunity (XYZ) Booster is hier de ideale oplossing voor en is nu met korting te verkrijgen op de webshop. Stay healthy!

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo