Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
"Mijn dochtertje riep: 'Mama, het ruikt hier naar uw protjes!"

"Mijn dochtertje riep: 'Mama, het ruikt hier naar uw protjes!"

Een wind laten in het openbaar is misschien wel een van de meest awkard momenten die je je kunt bedenken. Want ook al laat iedereen er wel eens eentje vliegen, liever doe je dat niet en plein public. Wij lijstten de 10 meest gênante momenten op dat er een ontsnapte..

Windjes, protjes, scheetjes,... We kunnen ze lieve koosnaampjes geven, maar meestal verspreiden ze een lucht waar je mensen effectief mee wegjaagt. 

10x de meest gênante momenten dat er een wind ontsnapte

1. Ann: "Ik zat eens op de tram met mijn dochtertje (5). Ik liet per ongeluk een klein windje en dat stonk behoorlijk. Ik probeerde het te negeren, maar mijn dochtertje riep: 'Mama, het ruikt hier naar uw protjes!'"

2. Griet: "Tijdens een jobinterview merkte ik opeens dat ik dringend naar het toilet moest. Gewoon gaan was geen optie, dus ik probeerde uit alle macht het op te houden. Toen het gesprek beëindigd was en ik opstond om de dame de hand te schudden, ontsnapte er een enorme wind. Ik wist niet hoe snel ik weg moest gaan! Uiteindelijk heb ik de job wel gekregen, maar ik krijg het nog altijd warm wanneer ik de dame van Personeelszaken passeer."

3. Steven: "Voor de eerste keer eten bij mijn schoonouders. Zeer lieve, maar ook zeer nette mensen. Wanneer ik last van zenuwen heb, spelen mijn darmen al snel op. Zo ook dit keer. We hadden juist plaatsgenomen en mijn schoonpapa stelde mij de vraag waarom ik verliefd was geworden op zijn dochter. Het antwoord kwam in eerste instantie niet uit mijn mond..."

4. Jeanne: "Het gebeurde tijdens een yoga-les. Ik deed juist de 'neerwaartse hond'. Bijna iedereen viel neer.. Van het lachen!"

5. Koen: "Mijn dochter (10) gaf een verjaarsfeestje voor haar vriendinnetjes. Ze hadden muziek op staan en toen ik ze wat hapjes kwam brengen, dacht ik de leuke papa te zijn door gek te gaan dansen. Er ontsnapte mij een enorme scheet. Dacht mijn dochter dat een dansende papa gênant was.."

6. Maite: "Bij de gynaecoloog. Net op het moment dat hij te hoogte was van de plek des onheils!"

7. Krisje: "Ik was juist begonnen met het drinken van SkinnyLove, omdat ik gewicht wilde verliezen. Ik was er al voor gewaarschuwd dat, wanneer je darmflora niet in orde was, je last kunt krijgen van winderigheid. De hele boel gaat namelijk, door de natuurlijke kruidenmengeling en ingrediënten, plots werken en dat geeft gasvorming. Hartstikke leuk natuurlijk dat alles terug gezond wordt en mijn immuniteit een boost krijgt. Maar ik liet ze werkelijk óveral en de hele dag door! Gelukkig was dat met een paar maanden over en ben ik nu gezegend met een gezond darmstelsel. Geen scheetjes meer voor mij!"

8. Kurt: "In een volle zaal in de cinema. Tijdens een eerste date. Het was een romantische film. Juist toen het koppel op het scherm begon met kussen en de muziek stopte, ontglipte mij er eentje. Ik was blij dat we in het donker zaten.."

9. Mirthe: "Ken je die knappe dokters uit televisieseries? Nu ja, die bestaan dus echt. En wanneer je dan na een operatie te suf bent om de boel binnen te houden, net nu dokter McDreamy binnenstapt, is je kans om doktersvrouw te worden, wel verkeken.

10. Mila: "Het was in een volle concertzaal. Je kent het wel, die stilte voordat het orkest begint te spelen. Toen gebeurde het. En ik ben violiste. Van dat orkest. Ik wilde door een luik in het podium verdwijnen."

Lees ook: Constipatie. Hoe kom je eraan en hoe geraak je er van af?

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"