Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
missionarishouding sexy

Missionarishouding saai? Niet op deze 3 sexy manieren!

De missionarishouding is met reden een sexy klassieker! Wie dit standje toch niet zo spannend vindt, kan hieronder inspiratie vinden:

1. Zorg voor een vleugje voorspel

De missionarishouding is, laat ons zeggen, nogal spontaan. Juist omdat ze zo rechttoe rechtaan en ongecompliceerd is. Besteed eens extra aandacht aan het voorspel en trakteer elkaar op orale seks voor je overgaat tot de daad. Wat zorgt er nog voor extra sensatie bij dit zogenaamde doordeweekse standje? Spelen met een vibrator, penisring of ander seksspeeltje. Is je libido aan je lage kant? Misschien zijn jullie dinertjes bij kaarslicht wat te smakeloos? Klik hier voor inspiratie voor lekker en gezond eten met pit.

2. Varieer

Soms zorgt iets simpels als variëren met ritme voor extra plezier tussen de lakens. De missionarishouding leent zich goed voor langzame, smachtende seks. Daarmee is niet gezegd dat je het ritme niet af en toe mag opdrijven. Vraag je partner bijvoorbeeld om geen stotende, maar cirkelvormige bewegingen te maken. Zo zorg je voor variatie in het spel.

3. Woman on top

Deze variant is eigenlijk comfortabeler dan de klassieke houding, waarbij je als vrouw moet letten op ritme en behendigheid (terwijl je eigenlijk nergens aan wil denken!). Ontspannen wordt het pas als je je horizontaal neervlijt op je partner, zodat jullie elkaar aanraken met buik, benen en borst. De wrijving van je borsten op de stoere borst van je partner zorgt voor extra stimulatie, en ook je vagina wordt op die manier extra gestimuleerd. Durf je nog steeds te beweren dat de missionarishouding saai is ? Vooroordelen zouden geen plaats mogen hebben in bed... we hopen dan ook dat de bovenstaande simpele tips voor een beetje variatie hebben gezorgd in de 'zendelingenhouding'.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"