Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Een nieuwe lente, een nieuwe kans.

Een nieuwe lente, een nieuwe kans.

Hoewel de temperatuur het nog niet zou zeggen, is de lente officieel begonnen. Hoewel ik net lees dat het volgende zaterdag wel tot 20 graden kan worden (yeah!).

Dit wil zeggen dat het tijd is om onze luchtige kledij van de zolder te halen en ons voor te bereiden op terrasjes. Lichte stofjes, felle kleuren, blote armen, wij krijgen er alvast zin in! Helaas worden onze winterkilootjes zo ook beter zichtbaar, iets wat we uiteraard niet willen. Tijd dus om samen een gezond lentegewicht te krijgen! Hoewel 1 januari de officiële start is van het nieuwe jaar, kunnen we toch wel stellen dat de lente de echte start van het nieuwe jaar is in de natuur. Denk maar aan de mooie roze bloesems die je in de straten ziet, bloemetjes in het park, de vogeltjes die opnieuw beginnen te fluiten, het is langer licht buiten, ... Niet enkel bij de bomen, bloemen en vogels is dit zo, maar ook bij de mens veranderen er een aantal gewoontes. We kunnen opnieuw terrasjes gaan doen na een harde werkdag, we tonen die blote benen opnieuw, we worden energiek van de zonnestralen op onze huid. Kortom we voelen ons beter wanneer de lente in zicht is! Zeker na een paar maanden regen, koude, zelfs sneeuw, goede voornemens die we ons maakten op 1 januari…

Nieuwe lente: 2e kans voor je goede voornemens

Daar zijn we allemaal het jaar mee gestart. In het putje van de winter tussen alle feestjes door. We doen het meestal uit sociale druk, want iedereen maakt toch goede voornemens het nieuwe jaar? En elk jaar opnieuw mislukken ze meestal, je kan het een beetje als kansloos omschrijven. Wat ook te begrijpen is. De dagen waren kort en koud, de winter duurt nog een eeuwigheid, de sombere avondspits in de regen die veel te lang duurde, thuiskomen in je warme stekje en toevlucht zoeken in een heerlijk glaasje wijn met wat chipjes. Moeilijk dus om de discipline te hebben om je dieet vol te houden. Stoppen met roken was ook niet zo evident als je dacht. En geloof me, je bent niet alleen. Dit hoeft niet zo te zijn. Doe het nu! Maak gebruik van de nieuwe frisse wind die door de natuur waait. Het is een uur extra licht buiten, de zomer is in aantocht, trek je loopschoenen aan en maak er gebruik van! Ga sporten, wandelen, joggen, hardrennen. Ga naar buiten en geniet met volle teugen van de veranderingen in de natuur.

Een nieuwe lente, een nieuwe kans!

De verandering in de natuur trekken we natuurlijk door tot in onze garderobe. De dikke jassen, wollen truien en laarzen bergen we op en halen onze zomerkledij terug vanonder het stof. Dit is vaak het moment waarop we beseffen dat we nog steeds niet begonnen zijn met het voldoen van onze goede voornemens. Je heb al jaar en dag complexen over je buik die niet in verhouding is met de rest van je lichaam, je benen die maar niet willen afslanken, … maar hebt dit in de winter altijd goed kunnen verbergen onder je dikkere kledij. Nu de zomer om de hoek komt kijken, lukt dat zo makkelijk niet meer. Herkenbaar? Wij willen jou helpen.
Dankzij SkinnyLove* krijg je een tweede kans om die goede voornemens toch te volbrengen, een tweede kans die je niet mag laten schieten. Samen gaan we fit en vol zelfvertrouwen de lente en zomer in!
Eerst en vooral wil ik duidelijk maken dat SkinnyLove* niet moeilijk is. Je moet geen maaltijden te laten vallen, je moet
nieuwe lente bloemen
Jij hebt makkelijk praten, jij moet niet toekijken hoe de rest een lekkere cocktail of een glaasje wijn drinken.” Zoals ik al zei is SkinnyLove* niet moeilijk. Wil je écht iets drinken, drink dan een glaasje champagne. Natuurlijk ook geen hele fles hé ;-) Be creative! Zo kan je bijvoorbeeld ook een SkinnyLove* cocktail maken. Een groot glas nemen, paar blokjes ijs, wat verse pompelmoes of citroen erbij, wat muntblaadjes en natuurlijk water mengen met je SkinnyLove*. Wedden dat mensen nieuwsgierig gaan worden naar wat je aan het drinken bent? Luister vooral naar je lichaam. Het is de bedoeling dat je het kan volhouden. En niet dat je in je oude gewoontes hervalt en de kilo’s dubbel en dik terug bijkomt, zoals dat bij vele diëten vaak het geval is. Bovendien komt dat ook je bikinibody ten goede. We voelen de druk pas écht stijgen wanneer het tijd is om in bikini, badpak of zwembroek aan het strand of zwembad te gaan liggen. Dat is het moment dat we onszelf ook het meest vergelijken met anderen.
Begin dus NU je SkinnyLove* te drinken en de tips & tricks van Alain toe te passen, om die ongemakkelijke gevoelens deze zomer opzij te zetten en om vol zelfvertrouwen op het strand te verschijnen!
Hoe begin je nu aan een gezonde levensstijl? Zoiets bereik je namelijk niet op 1, 2, 3. Je hebt eerst en vooral de motivatie nodig om te starten én vol te houden. Aangezien je deze blogpost tot hier hebt gelezen, ben ik ervan overtuigd dat je de motivatie al gevonden hebt! Mis je soms dat tikkeltje extra? Op onze Instagram pagina (@skinnylove_be) kan je motiverende quotes lezen die je dat extra steuntje in de rug geven. Ten tweede heb je knowhow nodig. Ook hier ondersteunen wij jou volledig. Wij hebben een hotline waar je terecht kan met al je vragen! Bovendien streamen wij dagelijks op Facebook/Instagram, waar Alain al zijn tips & tricks met jullie deelt. Last but not least bestaat er een SkinnyLove* Community op Facebook waar je motivatie en steun kan terugvinden bij 6.700 andere Skinnylovers. Het laatste onderdeel in jouw succesverhaal is uiteraard SkinnyLove* zelf. Wij raden iedereen aan om rond deze tijd voor de kuur te gaan. Want dat is waar SkinnyLove* allemaal om draait: een fit en gezond leven leiden waar je geen moeite voor moet doen! *SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur, dankzij de werking van ingrediënten als vijgcactus, gember, matcha groene thee en meer. Vijgcactus ondersteunt het afslanken dankzij een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Gember bevordert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Gember geeft je ook meer energie. Matcha groene thee ondersteunt het afslanken en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Vezelrijke citroen, de Acacia senegal vezels, pompelmoes zijn vezelrijk en onderdrukken bijgevolg je hongergevoel.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"