Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
op vakantie

Op vakantie met je zus? 3 redenen waarom je nu moet boeken!

We zitten voortdurend met ons hoofd bij een volgende vakantie. Bij het plannen van een vakantie, is je zus soms niet de eerste waar je aan denkt om mee te vragen. Misschien is het toch eens de moeite waard om er samen tussenuit te gaan. Er is geen beter gezelschap dan je eigen familie! Drie redenen waarom jullie nu samen een vakantie moeten boeken.

Als jullie klein waren, konden jullie elkaars haren waarschijnlijk bijna uittrekken en vonden jullie het niet altijd even fijn om in elkaars gezelschap te vertoeven. Nu jullie allebei wat ouder zijn, weten jullie maar al te goed dat de band met je zus er een is om te koesteren voor het hele leven. Samen herinneringen maken, is de beste manier om deze band alleen nog maar te versterken. Boeken maar die vakantie!

1. Jullie kennen elkaar

op vakantie Jullie zijn met elkaar opgegroeid. Je kent dus alle goede en slechte kantjes van elkaar. Dat is heel handig wanneer je samen een vakantie plant, want je weet op voorhand al wat de ene wel en niet graag doet en vooral: je weet hoe die persoon op vakantie is. Vroeger sloten jullie ook al vaak een compromis om het gezellig te houden, wat ertoe leidt dat dat vandaag alleen nog beter lukt. Jij geeft toe als zij eens liever een dagje wil shoppen en zij vindt het even oké als jij ook wat cultuur wil opsnuiven in de stad.

2. Je weet wat je aan elkaar hebt

Heb je een mindere dag? Dan kunnen jullie dat eerlijk tegen elkaar zeggen. Jullie hebben elkaar al vaak genoeg wenend of boos gezien, jullie weten echt wel wat jullie aan elkaar hebben. Ook als jullie het niet eens zijn met elkaar, weet je dat de andere altijd een luisterend oor biedt en begrip toont als je jezelf wat minder in je vel voelt. Ze kan je opvrolijken zoals niemand anders dat kan, simpelweg omdat jullie elkaar al sinds altijd kennen.

Lees ook: Een goed humeur dankzij deze 6 simpele trucjes

3. Een betere band

op vakantie Samen herinneringen maken, is zoals eerder vermeld dé manier om jullie band alleen nog sterkter te maken. Een vakantie brengt jullie dichter naar elkaar toe en zal ervoor zorgen dat jullie ook op het thuisfront beter met elkaar kunnen omgaan. De inside jokes, de frustraties en de grappige verhalen van op vakantie, het hoort er allemaal bij. Een extra vriendin erbij kan nooit kwaad, zeker niet als het je eigen familie is!

Lees ook: Afspreken met vrienden: waarom je het vaker moet doen

Zie dus zeker je eigen zus niet over het hoofd wanneer je op zoek bent naar een volgende reispartner. Samen op vakantie gaan schept een goede band!

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo