Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Pimp je gerecht met deze vier lekkere ingrediënten

Pimp je gerecht met deze vier lekkere ingrediënten

'Keep it simple' wanneer je af wilt slanken en gezond eten. Want moeilijke gerechten met onbekende ingrediënten klaarmaken, dat houd je niet vol wanneer koken niet je hobby is. Maar dat wil niet zeggen dat je eten saai moet zijn. Pimp je gerechten met deze vier lekkere ingrediënten en eten wordt voor altijd een feestje!

Weet je wat nu zo leuk is? Deze vier toppings zijn niet alleen heel erg lekker en crunchy, ze geven je ook nog eens een voldaan gevoel. En omdat je er lekker op kunt bijten, zetten ze je maag aan het werk, zodat je spijsvertering lekker op gang komt.

Lees ook: De basisregels voor een gezond gewicht  

Pijnboompitten

pijnboompittenPijnboompitten hebben een zijdezachte smaak. Je kunt ze zo over je fruit strooien als ontbijt, maar geroosterd zijn ze heel lekker in bijvoorbeeld een salade. Rooster ze in een klein pannetje met antikleeflaag op een niet te hoog vuur tot ze een beetje beginnen te kleuren en knapperig worden voor een krachtige smaak. 

Tip: roer een paar eetlepels door lamsgehakt en draai er balletjes van.

Recept voor gehaktballetjes in tomatensaus 

Zonnebloempitten 

zonnebloempitten

Zonnebloempitten hebben een iets pittige heel eigen smaak en zitten vol vezels. Naast dat ze lekker zijn als tussendoortje, kun je ze ook over je salades en fruit strooien voor een extra beet. Over beet gesproken: een groentestoofpotje wordt lekker knapperig wanneer je deze bestrooit met zonnebloempitten. 

Pompoenpitten

pompoenpittenPompoenpitten met hun mooie donkergroene kleur, hebben een lekkere nootachtige smaak. Ze zijn -naast over je fruit en in salades- ideaal om door je volle rijst te scheppen samen met bijvoorbeeld stukjes abrikoos voor een bijzonder bijgerecht! Of meng ze met grofgehakte olijven, artisjokharten en olijfolie voor een zalige tapenade. 

Gojibessen

goji bessen

Ook gojibessen kun je over vers fruit strooien. Voeg ze eens toe aan een warme tas SkinnyLove, salade's of eet ze los als snack. Om ze zachter te maken, kun je gedroogde goji bessen een paar minuten laten weken. Dan zijn goji bessen een geweldige toevoeging aan pastasauzen en door roerbakgerechten.De beste kwaliteit

Puur by SkinnyLove

Wil je er zeker van zijn dat je de beste kwaliteit van deze supertoppings te pakken hebt? Bestel dan van onze nieuwe Puur lijn de biologische en SkinnyLove Proof:

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"