Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
vrouwen 40

Aha! Daarom zijn slimme dames meestal single

Nieuwsgierige mensen doen niets liever dan de redenen opsporen waarom jij single bent. 'Hoe komt het dat jij alleen bent?' Heb jij ook een hekel die vraag? Wel, na het lezen van dit artikel kan je hen de mond snoeren met 1 moordend argument: omdat ik slim ben! En intelligente wezens zijn all about logica. Vandaar: 5 logische redenen achter het vrijgezellenleven van slimme ladies.

1. Ze zijn veeleisend

Deze vrouwen weten wat ze willen en geven geen haarbreed toe. Niet dat ze zich beter voelen als een ander, maar hun leven is boeiend en rijk gevuld. Ze gaan niet voor half werk. Ze wachten liever op de ware óf ze genieten van hun heerlijke vrijgezellenleven.

2. Sprookjes zijn voor kids

Slimme vrouwen weten dat sprookjes niet bestaan. In plaats van te wachten op een droomprins, werken ze hun doelen in het leven af. Alleen op wereldreis? Geen probleem. Aan kinderen beginnen zonder man? Het is misschien niet het ideale scenario, maar deze vrouwen durven het aan.

3. Een man is een meerwaarde

redenen single

Deze vrouwen mogen dan single zijn, daar ze hebben daar vrede mee. Vaak hebben ze een boeiend en avontuurlijk leven, vol vrijheid, een boeiende baan en leuke vrienden. Ze staan dus niet alleen in het leven. Een man is een meerwaarde, geen vereiste.

4. Nooit op de tweede plaats

Intelligente dames verafschuwen tweede keuzes: of het nu een rebound is (een zogenaamde verwerkingsrelatie), of om een date waar je twijfels over hebt. Voor hen is het alles of niets.

5. Mannen zijn door hen geïntimideerd

Ja hoor, mannen durven wel eens geïntimeerd te zijn door een knappe, zelfstandige vrouw die haar leven volledig op orde heeft (Lees: geen man nodig heeft). Maar daar trekken deze vrouwen zich niets van aan. Ze zijn zelfzeker en verdienen iemand die 100% bij hen past. Aan zelfvertrouwen geen gebrek dus... maar er is geen vrouw zo zelfstandig en succesvol dat ze niet een klein beetje onzeker blijft! Over je looks bijvoorbeeld.

Ben je een drukbezette dame en zoek je een manier om je schoonheidsslaapje kracht bij te zetten? Dit drankje zorgt voor een diepere slaap en houdt je huid jong van binnenuit.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"