Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
in shiften werken

In shiften werken en gezond eten? Dat doe je zo!

Mensen die in shiften werken hebben vaak een onregelmatig eetpatroon. Werk je 's nachts, dan worden je interne klok en bepaalde lichaamsfuncties ontregeld. Regelmaat en gezonde voeding zijn twee dingen die jou kunnen helpen! Maar wat nog meer?

1. Vermijd snelle suikers

effect van suiker op je lichaamHet grootste probleem bij mensen die in shiften werken is dat ze niet op vaste tijdstippen eten of maaltijden overslaan. Ze stoppen regelmatig bij een snackautomaat of bij een fastfoodketen. Dat zijn vaak ongezonde snacks met zeer snelle suikers. Snelle suikers zorgen misschien voor een energieboost, maar die is altijd van korte duur. Daarna zal je nog minder fut hebben en ze geven alles behalve een verzadigd gevoel. Dan kan je beter trage koolhydraten opnemen en je hongergevoel verminderen met onze Skinny Bars. Dat zijn handige, zachte, hongerstillende repen ZONDER enige vorm van toegevoegde suikers of fructose (geen appeldiksap!) en MET een heerlijke smaak!

2. Eet op regelmatige tijdstippen

regelmatig etenZoals eerder vermeld is regelmaat in je eetpatroon essentieel om een gezond lichaam te krijgen. Als je 's nachts werkt zoekt je lichaam andere dingen dan slaap om energie uit te halen. Probeer zoveel mogelijk maaltijden van thuis mee te nemen. Zo verklein je de kans om bij snackautomaten of nachtwinkels te stoppen om ongezonde dingen te kopen. Je lichaam zal ook gewend geraken aan deze eetmomenten.

3. Drink voldoende water

voldoende water drinkenVoldoende drinken is voor iedereen gezond, al helemaal bij ploegwerken. Het verdrijft afvalstoffen uit het lichaam en verminderd spierkrampen. Waarom zou je dan geen 100% natuurlijke mengeling van fruitvezels, prebiotische vezels en kruiden met je water mengen? SkinnyLove zit vol met kurkuma⁴, een wondermiddel tegen gewrichtspijnen. Het werkt zowel pijnstillend als ontstekingsremmend, daarom zal je snel merken dat je minder nood hebt aan pijnstillers. Als je je 's morgens na een slechte nachtrust futloos voelt, helpt SkinnyLove jou ook! SkinnyLove is rijk aan gember, een ingrediënt dat voor energie⁴ en vitaliteit zorgt. Drink 's morgens een heerlijk warme tas en je zal merken dat jouw fysieke en ondernemende prestaties aanzienlijk verbeteren. Onderzoek toont aan dat mensen die gewicht verliezen aanzienlijk minder last hebben van ontstekingen en bijna alle fibromyalgie symptomen, waaronder pijn, depressie en slaapstoornissen. SkinnyLove verandert jouw smaakprofiel³ , helpt je met afvallen¹.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"