Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
werking SkinnyLove

De werking van SkinnyLove ontdek je hier!

SkinnyLove is absoluut geen wondermiddel, dat willen we ook niet beweren. Maar we hebben wel meer dan 280.000 tevreden klanten en dat gebeurt natuurlijk niet zonder reden. In dit artikel leggen we de werking van SkinnyLove uit, voor wie het geschikt is en wat de effecten op lange termijn zijn. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

1. Wat is SkinnyLove?

SkinnyLove biedt verschillende producten aan, maar hier gaat het om de SkinnyLove kuren¹. Er zijn 2 soorten:

  • de Original, die een kruidige smaak heeft en
  • de Fruity, die een zachte meer toegankelijke smaak heeft.

Ze bestaan telkens uit 2 shakes per dag, één voor 's morgens en één voor in de namiddag. De shakes zijn 100% natuurlijk en doen 99% van het werk om te vermageren! Geen speciaal dieet of extra sport nodig dus. Let op: SkinnyLove is niet geschikt voor kinderen of zwangere vrouwen. Als je bepaalde aandoeningen hebt overleg je best eerst met de huisarts voor je aan SkinnyLove begint.

2. Wat doet SkinnyLove voor je?

SkinnyLove zorgt ervoor dat je lichaam op natuurlijke wijze vet gaat verbranden² en heeft een positieve werking op de darmflora. De prebiotische voedingsvezels zorgen voor een verhoogd verzadigd gevoel³ . Matcha groene thee en groen koffie extract activeren jouw metabolisme en verhogen zo jouw vetverbranding¹. De cactusvijg verminderd vetopname². Daarnaast zorgen de citroen, pompelmoes, mandarijn, gember en kurkuma zuiveren en versterken jouw lichaam⁴. Je mag bij SkinnyLove eten wat je wil maar na een tijdje zal je smaakpatroon aangepast worden waardoor je geen zin meer hebt in zoet³ en dus sowieso gezonder gaat eten. Daarnaast zorgt de kuur ervoor dat je meer energie hebt en heeft het zelfs een positief effect op de huid.

Lees ook: Hoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

3. Hydratie is belangrijk

voldoende water drinkenHet feit dat je 1,5 liter water drinkt met SkinnyLove zorgt ervoor dat je perfect gehydrateerd bent. SkinnyLove werkt bovendien zuiverend⁶ . Als je je 's morgens na een slechte nachtrust futloos voelt, helpt SkinnyLove jou ook! SkinnyLove is rijk aan gember, een ingrediënt dat voor energie en vitaliteit zorgt. Drink 's morgens een heerlijk warme tas en je zal merken dat jouw fysieke en ondernemende prestaties aanzienlijk verbeteren. Onderzoek toont aan dat mensen die gewicht verliezen aanzienlijk minder last hebben van ontstekingen, pijn, depressie en slaapstoornissen. SkinnyLove verandert jouw smaakprofiel³, helpt je met afvallen¹.

4. Hoe gebruik je SkinnyLove?

skinnylove kuurEerst en vooral: doe het allemaal op jouw eigen tempo. SkinnyLove bestaat uit een ochtend- en en namiddagversie. De ochtend gaat je lichaam activeren, de namiddagversie gaat je lichaam zuiveren. Je drinkt 750ml water in de voormiddag en 750ml in de namiddag. Je kan het aantal schepjes SkinnyLove opbouwen per week of hoe je maar wilt. SkinnyLove doet 99% van de job, dus je kan het allemaal heel rustig aan doen. Als je merkt dat je smaakprofiel veranderd is, kan je SkinnyLove proof beginnen te eten. Gezond worden is een levenslang proces, daar staat geen termijn op. Eet voornamelijk volwaardige voeding. Vervang je aardappelen en witte rijst door volwaardige granen zoals boekweit, volle rijst, gierst en andere graanproducten die je voldoende verzadigd achterlaten door de grote hoeveelheid voedingsstoffen die ze bevatten. Laat brood achterwege en vervang dat door onze heerlijke biologische crackers.
Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo