Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove in the air met het SkinnyLove valentijnsdiner voor twee

SkinnyLove in the air met het SkinnyLove valentijnsdiner voor twee

Romantisch op restaurant gaan met je lief zat er deze Valentijnsdag helaas niet in. Om deze pijn een beetje te verzachten, regelde SkinnyLove daarom voor een aantal gelukkige winnaars een romantisch diner voor twee. SkinnyLoveProof én aan huis geleverd, natuurlijk!

Holiday Booster met geluksnummer

Vanaf december 2020 was de Holiday Booster terug van weggeweest om de feestperiode op een gezonde, slanke¹  en natuurlijke manier door te komen. Ook stond er een geluksnummer op de potten vermeld. En met dat geluksnummer viel er  een romantisch valentijnsdiner voor twee te winnen. Geheel SkinnyLoveProof en samengesteld door Alain en restaurant Fiera in Antwerpen. Zo konden wij direct ook de lokale horeca een duwtje geven. #winwin

valentijnsdiner

Maar liefst 20 winnaars mochten zich verheugen op aan huis geleverd diner voor twee in het weekend van Valentijnsdag. En - of dat nog niet genoeg was - gaf Alain ook nog eens de zestiende klant in de shop in Kontich van zaterdag 13 februari een valentijnsbox mee! Over geluk gesproken.. 

What's in the box?

Naast een overheerlijk SkinnyLoveProof driegangendiner, werden de winnaars getrakteerd op een fles Prosecco en een apéritiefhapje van geroosterde bloemkool met tzatziki van geitenyoghurt en munt. Een pot SkinnyLove chocolade chili-gojibessen zorgde voor een pikante afsluiter! Om de romantiek helemaal op punt te zetten, konden de winnaars tijdens het diner genieten van een romantische playlist.  

valentijnsdiner

Meegenieten?

Niet gewonnen, maar toch een stukje meegenieten? Check de foto's hieronder of op de SkinnyLove Community op Facebook!

valentijnsdiner

Valentijnsdiner

valentijnsdiner

Valentijnsdiner

valentijnsdiner

valentijnsdiner

 

 

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"