Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
slank blijven tijdens de feestdagen

Slank blijven tijdens de feestdagen? Dat lukt je sowieso op deze manier

Krijg je al spontaan een paniekgevoel wanneer je denkt aan al het eten en drinken dat je te wachten staat tijdens de feestdagen, terwijl je jezelf eigenlijk nu al niet goed in je vel voelt? Dan hebben wij hier de ultieme tips voor jou die ervoor zorgen dat jij je zowel voor, na als tijdens de feestdagen helemaal top voelt. En het beste van alles: extra kilo's komen hier niet aan te pas. Slank blijven¹  tijdens de feestdagen? SkinnyLove snelt ter hulp!

Gezond de feestdagen door

slank blijven tijdens de feestdagen De weken van Kerstmis en Nieuwjaar zijn doorgaans de meest stressvolle weken van het jaar. Door die stress verdwijnt de essentie van die gezellige periode vaak naar de achtergrond: het gezellige samenzijn met je geliefden, samen lekker tafelen en genieten van heerlijk eten. Een groot deel van de kerststress is afkomstig van de extra kilo's die jammer genoeg met al dat heerlijke eten gepaard gaan. Ben jij dat ook zo beu en wil je jouw vooruitgang op de weegschaal niet laten verpesten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Start vandaag nog met het natuurlijke SkinnyLove om je voor te bereiden op een feestperiode zonder zorgen en extra kilo's¹ .

Waarom nu starten?

Schrikt het je af om te starten voor de feestdagen, omdat je denkt dat al die verloren kilootjes er dan toch weer bijkomen? Dan kunnen wij je geruststellen. Het grote geheim van SkinnyLove is dat je het natuurlijke drankje op basis van maar liefst 17 natuurlijke ingrediënten gewoon moet drinken en dat je ernaast kan blijven eten wat je wilt.

1. Je lichaam moet even wennen

slank blijven tijdens de feestdagen Een eerste reden om vandaag nog met SkinnyLove te starten en niet te wachten tot na de rijkelijk gevulde maaltijden met de feestdagen is het feit dat je lichaam even moet wennen aan de gezonde en natuurlijke ingrediënten. Zeker wie eigenlijk heel ongezond leeft en veel toegevoegde suikers en andere bewerkte stoffen consumeert in zijn voeding, zal even moeten wennen aan de natuurlijke kracht van gezonde ingrediënten zoals gember, kaneel, vijgcactus, matcha groene thee en kurkuma. Stuk voor stuk ingrediënten die puur en onbewerkt zijn, waardoor al hun heilzame effecten op het lichaam inwerken. Daarnaast bevat SkinnyLove enorm veel vezels. Vezelrijke voeding is essentieel, omdat vezels de spijsvertering en darmflora ondersteunen. Wie daarentegen in zijn oude voedingspatroon amper tot geen vezels opneemt, zal lichamelijk reageren op de vezels. Wanneer je lichaam vezels niet gewend is, kan je last hebben van constipatie, diarree, een rommelende maag of een opgeblazen gevoel. Panikeer niet wanneer je deze symptomen ervaart als je net start met SkinnyLove. Deze effecten zijn geruststellend, want dan weet je dat de ingrediënten werken en dat je lichaam de afvalstoffen aan het verwijderen is. Als jouw lichaam voor de feestdagen gewend is aan SkinnyLove, ben je tegen dan die kwaaltjes kwijt, waardoor je meer kan genieten van de maaltijden. Anders komen die opgeblazen buik en die misselijkheid nog eens bovenop de kwaaltjes die je al meedraagt van te veel te eten tijdens de feestperiode.

Lees ook: Opgeblazen buik? Zo geraak je er vanaf

2. Je kan blijven eten wat je wilt

maaltijdvervangers Het grote geheim van SkinnyLove? Het is een aanvulling op je maaltijden, geen maaltijdvervanger. Je voegt het poeder toe aan je water en kiest zelf hoe sterk je het maakt. Hoe meer je lichaam gewend is aan de kracht van de natuurlijke ingrediënten, hoe meer schepjes SkinnyLove je kan toevoegen, met een maximum van vier schepjes. Het is belangrijk dat je dat rustig opbouwt, zodat je lichaam kan wennen aan de ingrediënten. Drink dagelijks je ochtend- en avondkuur op verspreid over de hele ochtend en de hele namiddag, zodat je goed gehydrateerd blijft. Voor de rest eet je gewoon je maaltijden zoals je anders zou doen. Hoe je dan toch resultaat kan bereiken? Simpel! SkinnyLove doet al het werk voor jou! Je bent niet op dieet, je verandert echt je levensstijl. Je moet jezelf niets gaan ontzeggen, want dat is niet vol te houden. Een gezonde levensstijl betekent dat je leeft in balans. En daar horen altijd volwaardige maaltijden en tussendoortjes bij. Maaltijden overslaan of jezelf alles ontzeggen, zorgt er op lange termijn alleen maar voor dat je méér honger hebt en dat je plots veel te veel gaat eten. Dankzij SkinnyLove leer je naar je lichaam luisteren. Slank blijven tijdens de feestdagen is daardoor echt een optie dit jaar. Daar zal je geen last van hebben. Lees ook: Slanker zonder honger te lijden? Het kan!

3. SkinnyLove verandert je smaakpatroon

slank blijven tijdens de feestdagen Door de natuurlijke ingrediënten in SkinnyLove verandert je smaakpatroon

³ . Bij de ene persoon duurt dit een maand, bij de andere twee maanden of amper twee weken. Hou er rekening mee dat elk lichaam anders is en dat niet iedereen de effecten van SkinnyLove op hetzelfde tempo ervaart

¹ . Een tweede factor waar de verandering van je smaakpatroon van afhangt, zijn je oude eetgewoonten. Bestaan de voedingsstoffen die je consumeert voornamelijk uit suiker, suiker en nog eens suiker? Hoe puurder je eet, hoe meer je smaakpapillen gaan verlangen naar pure voeding. Bewerkte voeding vol toegevoegde suikers is niet wat je gezond maakt en SkinnyLove helpt je daar vanaf, zonder dat je op dag één die voeding bewust aan de kant schuift. Daarna is het zeker oké dat je af en toe snoept van je favoriete chocolade. Het draait allemaal rond een balans. Drink elke ochtend en avond je drankje op en na verloop van tijd merk je dat je niet meer verlangt naar die ene frisdrank of naar je favoriete tussendoortje. Al betekent een veranderd smaakpatroon natuurlijk niet dat je geen tussendoortjes meer mag eten. Kies gewoon voor een gezond tussendoortje zoals een stuk fruit of een Craving killer bar. Dat zal het nieuwe gewoon worden, terwijl je nog steeds lekker eet én tegelijkertijd afslankt: win-win!

Lees ook: Het schokkende effect van suiker op je gezondheid

4. Je bent sneller verzadigd

slank blijven tijdens de feestdagen Niet alleen zal je smaakpatroon veranderen, je gaat ook sneller verzadigd zijn na je maaltijd

¹⁰. Wanneer je lichaam gewend is aan de puurheid van de ingrediënten leer je weer luisteren naar je eigen lichaam. Het duurt een tijdje voor je hersenen de prikkels opvangen dat je eigenlijk genoeg gegeten hebt, waardoor je soms veel meer eet dan je eigenlijk nodig hebt. Zeker bij mensen met overgewicht is de kans groot dat een verzadigingsgevoel onbekend is, omdat er een hele dag lang gegeten wordt. Honger of niet. Om op een gezond gewicht te komen, is het essentieel om opnieuw de noden van jouw lichaam op de eerste plaats te zetten. Niet jouw cravings. Dankzij SkinnyLove ben je overdag voldoende gehydrateerd en kan je gewoon je vijf maaltijden per dag blijven eten, zonder dat je eigenlijk zelf bewust iets moet aanpassen. Je zal merken dat waar je in het begin bijvoorbeeld lunchte met tien Pain des Fleurs met een heerlijke SkinnyLove spread spicy zongedroogde tomaten erover. Na een tijd heb je voldoende met vijf. Het succes van SkinnyLove zit in kleine veranderingen zoals deze met een heel grote impact.

Lees ook: Zo herken je makkelijk het verschil tussen honger en dorst

5. Geen jojo-effect

afvallen Als de bovenstaande vier redenen jou nog niet konden overtuigen om vandaag nog te beginnen met SkinnyLove waardoor slank blijven tijdens de feestdagen geen probleem is, dan is de vijfde reden ongetwijfeld het laatste duwtje in de rug dat je nodig hebt. SkinnyLove gaat een jojo-effect tegen, wat betekent dat je voor, tijdens en na de feestdagen op hetzelfde gewicht kan blijven. Hoe dat kan? Bepaalde voeding spreekt je niet meer aan qua smaakprofiel, je hebt minder neiging om jezelf te gaan overeten en je bent bewuster bezig met wat je eet. Daarnaast is het belangrijk om tijdens de feestdagen vooral van al dat lekkers op tafel te genieten en overdag flink je kuur te drinken. De rest? Dat komt vanzelf.

Lees ook: Een gezond gewicht voor de feestdagen: zo bereik je het op een verantwoorde manier

Slank blijven tijdens de feestdagen, het kan dus. Maar... dan moet je vandaag nog starten met SkinnyLove! Waarom wachten?

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"