Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
slanke hamburger

SkinnyLoveProof hamburger: dubbele cheeseburger die goed is voor de lijn

De combinatie 'cheeseburger' en 'gezond' had je waarschijnlijk nooit verwacht te lezen. Toch is Alain er in geslaagd om zelfs voor deze fast food maaltijd een gezond alternatief te bedenken met een hoog comfort-food-gehalte. Een slanke hamburger kan niet ontbreken in een smakelijk eetpatroon vol lekkers. Eet je mee?

Benodigdheden

Hoe maak je het?

Stap 1

slanke hamburger

De SkinnyLove vegan dubbele cheese burger is heel snel klaar en op en top gezond.

Je kan de Burger Bar warm maken, al hoeft dat niet per se. Je kan er ook zo van smullen. Al is die extra gesmolten kaas zeker een meerwaarde wat smaak betreft.

Stap 2

Groentjes kunnen bij geen enkele maaltijd ontbreken en dus ook niet bij de SkinnyLove vegan dubbele cheese burger.
  • Neem de groenten die je opzij hebt gelegd voor de side salad en eet ze bij de vegan cheese burger.
  • Tip van Alain: komkommer, venkel of heerlijke kiemscheuten zijn hier heerlijk bij!

Wat is de SkinnyLove Burger Bar?

Allemaal goed en wel, zo'n SkinnyLove vegan dubbele cheese burger, maar wat zit er eigenlijk juist in en wat maakt deze Burger Bar nu juist zo gezond? Onder het motto 'weet wat je eet' lichten we dat maar al te graag even toe. De Burger Bar is een vegan vleesvervangend alternatief voor de klassieke hamburger. Het is een zachte, hongerstillende* reep zonder toegevoegde suikers of fructose en bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Dankzij deze unieke samenstelling van kruiden en extracten en zorgvuldig uitgekozen kwalitatieve ingrediënten zoals carob en kasha, smul jij vanaf nu van een slanke hamburger. Weg met diëten, altijd lekker eten! *Carob werkt hongerstillend Graag nog eens terugkijken hoe Alain dit recept klaarmaakt of zin in nog meer recepten? Abonneer je dan zeker op ons YouTube-kanaal.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"