Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gratis sport

Slanker worden kan gratis (en op elk moment!)

Blut? Dat is niet langer een excuus. Slanker worden kan gratis. Er is wel 1 voorwaarde aan verbonden. Je moet erin slagen om een belangrijke knop om te draaien. Overal liggen er kansen om te bewegen voor het grijpen. Je moet ze alleen zien! Wij helpen je 4 x op weg:

1. Klusjes

Laat ons maar meteen beginnen met het minst populaire advies. Tenzij je op Monica uit Friends lijkt natuurlijk! In dat geval krijg je net een kick van schoonmaken. Hoe dan ook, als je weet hoeveel calorieën je kan verbranden door de iets actievere klusjes in huis: ramen lappen, dweilen, schrobben... doen natuurlijk iets meer voor je lijn dan afwassen of afstoffen. Wat je ook doet, haal altijd het onderste uit de kan. Zet een motiverend muziekje erop en stel jezelf voor een uitdaging. Binnen 3 kwartier laat jij die badkamer glimmen én zijn die uitschuivertjes in je dieet er uitgezweet. Niet gratis, wel een goede investering: een shaker van SkinnyLove met 2 bijbehorende drankjes om je slanke lijn te ondersteunen: een groene voor de ochtend, en een gele (zuiverende) voor na de middag.

2. Met woef op stap

Heb je de SkinnyLove-blog gelezen over het verband tussen je huisdier en je gezondheid? Een beestje denkt niet in termen van sport, maar heeft ook zijn natuurlijke behoeften. Je móét dus naar buiten met zo'n dier in huis! Geen hond in huis en niet van plan om daar verandering in te brengen? Grijp dan zelf elke kans die zich aanbiedt om vaker te wandelen. Om te beginnen naar je werk, maar ook tijdens de lunchpauze, na het avondeten... met een stappenteller in de hand zie je plots overal mogelijkheden om je dagelijkse totaal nog wat op te drijven. Na een tijdje heb je aan 'eventjes de benen strekken' niet meer genoeg, maar wil je je wandelingetjes een niveau optillen. Dan kan je veel plezier beleven aan het voorbereiden van een actieve city trip bijvoorbeeld, waarin je alles, maar dan ook alles inplant om te voet te bekijken.

3. Speel met je (klein)kinderen

Voor kinderen is beweging iets heel natuurlijks. Ze zien het niet als een opgave, zoals dat bij sommige volwassenen wel het geval is. Als je niet naar buiten kan, doet een Wii-spelletje of een app op je telefoon het zeker goed als je activiteiten zoekt. Rol je matje uit en doe een paar yoga-of turnoefeningen met de kleintjes, daar zijn ze gek op! Heb je de kans om naar buiten te trekken? Doe het dan. Daar wordt alles toch nog 10 x toffer, zeker met kids: ravotten, haasje over springen, een wild spelletje verstoppertje... Je verbrandt calorieën voor je er erg in hebt, maar je brengt vooral veel quality time met de kinderen door... en dat is toch nog het allermooiste?

gratis slanker

4. Herontdek de fit-o-meter

Een park, bos of waterkant is een perfecte fitnesszaal in open lucht. Zoek een spannend loopparcours of een fit-o-meter in je buurt, als je echt alle spieren aan het werk wil zetten. Sporten met de knip op de beurs, iets voor jou? Je kan er in elk geval weinig fout mee doen. Ook als je al een fitnessabonnement hebt, kan het zeker geen kwaad om je routine aan te vullen met de bovenstaande tips. We hopen dat je veel plezier beleeft aan het gratis slanker worden!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"