Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
ontbijt

Snelle en gezonde oplossingen voor wie niet veel tijd heeft voor ontbijt

Heb je 's ochtends vaak geen tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken? Sla het ontbijt dan zeker niet over. Haall zéker geen snelle hap in het station, maar ga voor een snel en gezond ontbijt dat makkelijk zelf klaar te maken is!

Gezonde start van de dag

ontbijt Met een goed ontbijt neem je al meteen een gezonde start aan het begin van jouw dag. Ook voor wie 's ochtends niet altijd veel tijd heeft en zich moet haasten, is het toch belangrijk om iets te voorzien dat je kan meenemen naar het werk en eventueel op voorhand al kan klaarzetten. Wie een lekker ontbijt heeft om naar uit te kijken, zal ook veel makkelijker uit zijn bed geraken: win-win!

Minder cravings

Op een lege maag aan een lange (werk)dag beginnen is echt geen goed idee. Voor je het weet zit je voor 10 uur al te snoepen of te dromen over snoep, terwijl je net zo goed bezig was! Het is beter om je maag al wat te vullen op een gezonde manier en je zo aan je eetschema te houden. Zo zal je doorheen de dag minder cravings hebben en een meer verzadigd gevoel behouden. Alles begint bij het ontbijt!

Snelle oplossingen

ontbijt Ons favoriete gezonde ontbijt dat snel klaar is? Zowat alle smaken van de pain des fleurs gecombineerd met overheerlijke Solo Frutta confituur. Wie de cravings al wil voor zijn en dit ontbijt gewoon nog lekkerder wil maken, kan er een handje Craving Killer over strooien. De fruity mix in combinatie met dit zoete ontbijtje is heerlijk, beloofd! Wie liever een echt vers stuk fruit opeet in de ochtend, kan gaan voor een klassiek appeltje met schil, of eender welk vers fruit in combinatie met de Craving killer. Eerder fan van een hartig ontbijt? Maak dan een gezonde ontbijtcroque klaar op basis van pain des fleurs, schapen- of geitenkaas en uiteraard onmisbare groentjes!

Lees ook: Ontbijten in je auto: dit zijn de gevolgen 

Wie dit ontbijt combineert met de ochtendkuur van SkinnyLove is helemaal klaar voor een gezonde dag met een lang verzadigd gevoel!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"