Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
oplossing buikgriep

Dit is een snelle oplossing om van buikgriep af te geraken

Of het nu zomer of winter is, buikgriep is een ziekte die jammer genoeg in alle seizoenen voorkomt. Bij de gedachte alleen al begint onze buik al te rommelen. Buikpijn, diarree, misselijkheid, krampen, overgeven en soms zelfs nog koorts: de symptomen verklappen duidelijk dat deze ziekte geen lachertje is. Gelukkig vonden we een oplossing waardoor je snel van die buikgriep verlost geraakt.

Meer over buikgriep

ziek Eigenlijk is griep niet het juiste woord voor buikgriep. Het is eerder een infectie van je maag en je darmen. Net daarom is het zo erg. De binnenkant van je maag en darmen hebben een laagje slijmvlies. Dat slijmvlies is ontstoken wanneer je griep hebt. Dat kan zowel door een virus als door een bacterie komen. Jammer genoeg is buikgriep besmettelijk. Daarom is het extra belangrijk dat je na elk toiletbezoek alles heel proper maakt met een desinfecterend schoonmaakmiddel. Zo bespaar je jouw huisgenoten hetzelfde lot. Het virus verstopt zich namelijk op een sluwe wijze in de ontlasting of het braaksel. Ook handen wassen is dus zeer belangrijk, al pas je best op met je handen af te drogen aan een gezamenlijke handdoek. Het virus kan eveneens zo doorgegeven worden.

Lees ook: De 6 ultieme tips waardoor je nooit ziek wordt

Eerste hulp bij buikgriep

De ultieme oplossing om van buikgriep af te geraken? Uitzieken. Misschien niet het antwoord waar je helemaal op had gehoopt, maar de meeste klachten verdwijnen binnen de week als je jouw lichaam genoeg rust gunt. Wie blijft doorgaan, zal niet alleen andere besmetten, maar zichzelf ook langer zieker houden.  Gelukkig zijn er wel een aantal handige hulpmiddeltjes die het genezingsproces kunnen versnellen. Voldoende drinken is een van de handige tips die echt werken. We snappen maar al te goed dat je niet bepaald honger of dorst hebt wanneer je niets kan binnenhouden, maar probeer toch maar een aantal slokjes te drinken.

Ondanks het feit dat de kans groot is dat alles er weer uitkomt, neemt je lichaam toch nog 50% van de voedingsstoffen in wat je eet en drinkt op. Wie bijvoorbeeld liever niet te veel eet, kan altijd iets zoals SkinnyLove toevoegen aan zijn water, zodat hij toch de nodige vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt. Aangezien dit natuurlijke extract ook nog eens het immuunsysteem verbetert, zal jouw griepje vast in no time verdwenen zijn. En in tussentijd? Uitzieken dus!

Vorig artikel Lombardia Food Creator nv: duurzaam en lokaal ondernemen zonder toegevingen