Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Tips om op gewicht te blijven tijdens je vakantie (plus handig vakantielijstje!)

Tips om op gewicht te blijven tijdens je vakantie (plus handig vakantielijstje!)

We mogen terug op vakantie! Het buitenland lonkt en veel vakantiebestemmingen zijn al geboekt. Of je nu vakantie viert in eigen land of een lange vlucht pakt om er te geraken: wij geven je tips om op gewicht te blijven tijdens je vakantie.

Blijf schudden en drinken

Eerst en al: blijf schudden en drinken. Er is geen enkele reden om (tijdelijk) te stoppen je SkinnyLove te drinken! Maak gewoon je shaker klaar en drink zoals je dat thuis ook doet. Dat je op je vakantiebestemming wat vaker een cheat day pakt, wil nog niet zeggen dat je geen SkinnyLove meer hoeft te drinken. #keeptherythm

Verre bestemming?

Een lange vlucht? Geen probleem: pak een nieuwe kuur SkinnyLove mee in je handbagage of valies. De nieuwe potten zijn gesealed, dus je hoeft geen schrik te hebben dat het doorheen het vliegtijd stuift! 

Wat pak je mee?

Pak – naast je SkinnyLove kuur – ook een aantal SkinnyLove proof producten mee, zodat je normaal door kunt gaan met jouw gezonde levensstijl. 

Lijstje voor mee te pakken tijdens jouw vakantie:

Ga je kamperen en/of ben je van plan veel zelf te koken? Haal dan op de plaatselijke markt verse groenten, fruit, vis en vlees en pak de volgende zaken mee:

Op restaurant

Ja, natuurlijk moet je op restaurant gaan! Ga vooral genieten en ontzeg jezelf niets! Je zult zien dat door SkinnyLove je vanzelf de juiste keuzes maakt. Dat wanneer je frietjes besteld, je er een pak minder zult eten dan voorheen. Dat je dat dessert ook voor de helft kunt eten of dat je reeds voldaan bent na het hoofdgerecht. Zo niet? Geniet!

Een paar tips voor op restaurant:

  • Kies voor een glas champagne of cava als aperitief, andere aperitieven bevatten veel suikers.
  • Een carpaccio van vis of vlees is top als voorgerecht.
  • Je hoeft geen slaatjes zonder dressing te bestellen als hoofdgerecht, maar kies voor een gerecht met vis of vlees (kalfs- of lamsvlees of gevogelte) met verse groenten. Een bord pasta met room laat je best op het menu staan.
  • Neem een dessert zonder slagroom of anders soort room. Scheelt je een kilo de volgende dag. 

 

Lees ook: Zo kan je echt ontstressen op vakantie

Vorig artikel 10 tips om meer te bewegen op het werk
Volgend artikel Schurende dijen en plakbillen: het leed dat 'zomer met overgewicht' heet