Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Valentijn - dag van de liefde - 14 chicktips als je als vrouw die dag alleen bent

Valentijn - dag van de liefde - 14 chicktips als je als vrouw die dag alleen bent

Iedereen denkt aan de liefde, aan koppels aan romantiek als het om Valentijn gaat. Omdat wij bij SkinnyLove* 'out of the box' denken, hebben we hier enkele tips voor singles. Hier komen dus 14 leuke dingen om als single te doen met Valentijn.

De 1e tip helpt je trouwens meteen al misschien nooit meer alleen te zijn op Valentijn. De andere 13 zijn leuke 'chicktips'.

1. Trek mooie selfies

Selfies, daar sta je toch alleen op. En als je alleen bent als je ze trekt dan krijg je ook geen commentaar hierop. Je kan dan ook zo vaak opnieuw trekken, tot de foto precies is zoals jij dat wil. Als je er dan iets bij schrijft als "Life is Awesome" is iedereen overtuigd dat je de dag van je leven beleeft.

2. Slaap

Neem heel je bed in. Ga zo breed liggen als je maar wil. Met al je kussens en het hele laken als het koud is. Sluit je ogen en denk terug aan de laatste keer dat er iemand snurkend naast je lag en je wakker hield.

3. Zing

Tenzij je kandidaat in The Voice zou kunnen zijn is alleen zingen altijd beter. Bij mij is het in ieder geval zo, omdat er dan niemand hoort dat ik vals zing :) valentijn-zingen

4. Maak jezelf onweerstaanbaar voor elke toekomstige Valentijn

Daar spelen verschillende zaken een rol in. Je zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn in ieder geval belangrijke factoren. Wij kunnen je hierbij een stuk op de juiste weg helpen. Want SkinnyLove* ondersteunt je bij het vermageren. En dat is alvast een duwtje in de juiste richting, niet?

5. Lees

Mensen vinden het al onprettig als je je Whatsapp berichten checkt in hun bijzijn. Laat staan dat je dat spannende boek verder zou lezen. Gebruik je vrije tijd alleen op 14 februari om lekker door te lezen. Daar geniet je toch intens van, niet? valentijn-lezen

6. Shop Online

Een avond alleen thuis is het ideale moment om jezelf op het internet te verwennen. Niemand er bij die er over kan zeuren. Koop iets knuffelzacht. Dat is er 24 à 48 uur later en.... is vaak betrouwbaarder dan een man. valentijn-online-shoppen

7. Dans alsof niemand je ziet deze Valentijn

En dat is ook zo, want je bent alleen en hebt de gordijnen toegedaan. Dansen is niet alleen een vorm van gezonde beweging, het is ook echt fun. Zeker als je alleen bent en niemand naar je kijkt. Ze kunnen zelfs geen commentaar hebben op de 'foute muziek' die je hiervoor kiest. valentijn-dans

8. Knuffel met je hond (kat, fret, hamster of tarantula—ieder z'n meug)

Je moeder vond dat je al lang (opnieuw) moest trouwen of gaan samenwonen. Maar weet je wie er super blij is met je volle onverdeelde aandacht? Je huisdier. valentijn-knuffelen

9. Doe aan fitness

Ze zeggen dat samen met iemand gaan sporten je stimuleert om je doelen aan te houden. Maar .... ze leiden nog meer naar het drinken van een biertje, glas wijn of gin-tonic achteraf. Wat een goed deel van het effect van de sport op je lichaamsgewicht teniet doet. Als je alleen bent is het eenvoudig. Of je sport echt, of je doet alsof, sprenkelt enkele druppels water op je gezicht (om zweet na te doen), trekt een selfie en zet er bij dat je flink gesport hebt. 

10. Binge-watch

Bekijk eindelijk een hele reeks afleveringen achter elkaar van die reeks op Netflix die je toch al lang wil zien. Niemand om discussie mee te hebben, om ruzie te maken, over de afstandbediening en wat er op televisie afspeelt. 

11. Neem een heerlijk schuimbad

Verwen jezelf in een heerlijk schuimend bad. Niemand die op zijn beurt de badkamer in moet, dus je blijft er zo lang in als je zelf wil. 

12. Eet je favoriete nagerecht

Eet wat je wil en hoeveel je wil. Zelfs met je handen als je daar zin in hebt. Niemand die zeurt over je dieet, op je tafelmanieren of op je keuze let. 
"Hier Alain Indria, de producent van SkinnyLove*. Ik wil toch heel even tussenkomen. Te veel nagerecht eten is natuurlijk niet goed voor de lijn. Maar ik geloof niet in verbieden. Ik ben een Peace & Love positivo. Als je iemand bent die niet kan weerstaan aan de verleiding van zo'n lekker stuk chocoladetaart of ander calorierijk nagerecht, raad ik je dit aan. Begin toch minstens enkele dagen van tevoren met SkinnyLove*. Omdat het onder andere je gevoel van verzadiging versnelt, zal je in de praktijk minder (te veel) nagerecht eten. Want SkinnyLove* werkt echt. Voor de rest wens ik je, of je die alleen doorbrengt met deze tips of samen met iemand, een Happy Valentine toe."

13. Praat met de enige die je echt begrijpt

Met je trouwe hond bijvoorbeeld. Want die luister tenminste. Je weet toch hoe het is met (de meeste) mannen. Ze luisteren toch niet echt of ze begrijpen je niet. Alleen kan je je laten gaan. Je gevoelens aan je kat of hond vertellen. Niet alleen luistert die. Je hond of kat houdt echt van je. 

14. Drink iets lekker en stout

Als je toch thuis blijft en niet moet rijden. OK, misschien toch geen goed idee om te veel te drinken. Want niet alleen de massa calorieën die sterk drank bevat is nadelig voor je gewicht. Maar het zou best eens kunnen dat je op de 15e met een kater ontwaakt. valentijn-drink Als je bent zoals ik, dan heb je vooral tips 12 en 14 houden. Het favoriete dessert en het glas wijn of sterke drank. Da's niet goed girl. Van mij mag het, maar denk er dan ook op tijd aan je SkinnyLove* te bestellen. Zodat je ook op de dag na Valentijn nog in je kleding past ;-) *SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur, dankzij de werking van ingrediënten als vijgcactus, gember, matcha groene thee en meer. Vijgcactus ondersteunt het afslanken dankzij een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Gember bevordert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Gember geeft je ook meer energie. Matcha groene thee ondersteunt het afslanken en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Vezelrijke citroen, de Acacia senegal vezels, pompelmoes zijn vezelrijk en onderdrukken bijgevolg je hongergevoel.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"