Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
veelgestelde vragen over SkinnyLove

Veelgestelde vragen over SkinnyLove beantwoord door Alain zelf

Wie de sociale media aandachtig in het oog houdt, spot Alain dagelijks in zijn livestreams, waarin hij zich bezighoudt met het beantwoorden van veelgestelde vragen over SkinnyLove. Heb je die livestreams gemist? Dan vind je hier het antwoord op veelgestelde vragen over SkinnyLove. Aangezien de antwoorden gegeven zijn door Alain zelf, kan je ervan uitgaan dat je het hele juiste verhaal meekrijgt zoals je het nodig hebt om zelf gezonde successen te boeken. Lees snel verder om te kijken of jouw vraag hiertussen staat!

Werkt SkinnyLove ook optimaal met maar één lepeltje?

veelgestelde vragen over SkinnyLove Wie net aan een gezond leven en aan SkinnyLove begint, kan regelmatig bijwerkingen zoals winderigheid of een opgeblazen gevoel ervaren. Dat komt omdat SkinnyLove werkt. Panikeer dus niet, maar laat je lichaam even wennen aan het gezonde en natuurlijke drankje. Wanneer je dit soort detox-effecten ervaart, raadt Alain aan om even je dosis weer even af te bouwen. "Eigenlijk is de start van SkinnyLove een beetje een golfbeweging. De optimale werking ervaar je wanneer je de voorgeschreven dosis van vier lepels toevoegt aan je water, maar dat betekent niet dat je met één schepje geen resultaten boekt. Meer zelfs, je lichaam moet rustig wennen aan de natuurlijke kracht van de ingrediënten en dat doe je beter op een rustig tempo. Afvallen¹ is geen race waarbij je om ter snelst de finish moet bereiken. Je moet je lichaam rustig en duurzaam laten wennen aan de natuurlijke ingrediënten om langzaam maar zeker aan je gezondheidsdoel te komen. Bouw dus op en test voortdurend uit of je lichaam al een extra schepje aankan of niet. Luister naar je lichaam en voor je het weet voeg je vier lepels per dag toe. Laat SkinnyLove het werk doen en relax."

Mag je nog brood eten?

veelgestelde vragen over SkinnyLove Heel wat mensen vragen zich af waarom ze geen brood meer mogen eten vanaf dat ze een gezond leven willen leiden. Alain schrijft echter nooit voor wat je wel of niet mag eten, maar geeft je simpelweg handige tips en tricks waardoor je makkelijker op een gezond gewicht geraakt én waardoor je voornamelijk voedzame stoffen opneemt. Moet je brood dan volledig schrappen? "Wat essentieel is om te snappen, is dat je jezelf niets moet ontzeggen. Het enige dat je moet doen, is SkinnyLove drinken! Laat de rest vanzelf komen. Je merkt na een tijdje dat je sneller voldaan bent³, waardoor je automatisch anders gaat eten. Ik vervang brood bijvoorbeeld door biologische Pain des fleurs waarvan je niet verdikt. Deze biologische crackers bevatten, in tegenstelling tot brood, volwaardige koolhydraten. Betekent dit dat je nooit meer brood mag eten? Nee! Ik ga op zondag ook naar de bakker voor koffiekoeken of een pistolet. Het gaat erover dat je een gezond evenwicht vindt en dat je jezelf af en toe trakteert op die dingen, anders hou je het niet vol. Zolang je SkinnyLove drinkt, komt het allemaal goed! Genieten moet ook kunnen." Waarom geen broodvervangers proberen ?

Geintresseerd in broodvervangers klik hier

Hoeveel drankjes mag je per dag drinken?

veelgestelde vragen over SkinnyLove Je hebt net je nieuwe SkinnyLove kuur aangeschaft en bent helemaal enthousiast om te beginnen, maar hoeveel van die drankjes mag je eigenlijk drinken per dag? "We raden aan om zowel je ochtend- als namiddagkuur rustig uit te drinken, verspreid over de hele ochtend en namiddag. Vul een shaker met de hoeveelheid SkinnyLove die je lichaam gewend is, aangelengd met ongeveer 750ml water en begin daarmee. Zo krijg je gemiddeld 1,5 liter water per dag binnen en geraakt jouw lichaam gewend aan de gezonde kracht van de ingrediënten. Je kan altijd 's morgens bij het ontbijt al starten met een kleinere tas SkinnyLove of 's avonds je dag afsluiten met de namiddagversie en daarin wat lekkere gojibessen. Drink minstens je ochtend- en avondkuur per dag om resultaat te bereiken

¹ . De rest is helemaal up to you."

Lees ook: Hoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

Zit jouw vraag nog niet tussen deze veelgestelde vragen over SkinnyLove? Hou dan zeker onze sociale media in het oog en neem deel aan de livestreams. Neem ook eens een kijkje in de Facebook SkinnyLove community en ontdek heel wat antwoorden op tal van vragen waar je mee zit, alsook getuigenissen van mensen die met SkinnyLove succesvol een gezond gewicht bereikte. Tot snel!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"