Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Vermoeidheid en gewichtstoename na chemotherapie

Vermoeidheid en gewichtstoename na chemotherapie

SkinnyLove* kan u zelfs in heel bijzondere en moeilijke omstandigheden helpen in uw strijd tegen vermoeidheid en gewichtstoename. Lees mee.

Dat SkinnyLove* niet enkel echt helpt vermageren, maar ook nog eens boordevol heilzame ingrediënten is weet ik, als bedenker en producent ervan, maar al te goed.

Toch deel ik het onderstaande 100% authentiek bericht dat een dame me enkele dagen geleden spontaan toestuurde.

"Ik ben master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, was altijd boordevol energie zowel voor m'n (groot) gezin als voor m'n werk. Maar dan plots, diagnose van borstkanker... Met heel veel vechtlust en met veel wilskracht doorstond ik operatie, chemo- en radiotherapie. De eerste 2 jaar na de therapie bleef ik mooi op gewicht, maar ik kreeg stilaan meer en meer last van de neveneffecten van de medicatie die ik nog moest (of beter gezegd dankbaar 'mocht'!) nemen. De soms vreselijke gewrichtspijnen lieten me niet toe alle bewegingen te doen die ik wilde. Ook overviel me soms een vermoeidheid die ik voordien nooit gekend had, tenzij dan tijdens de chemokuur. En hoewel ik heel blij was terug deeltijds aan het werk te kunnen, werd ik toch wat depri van mijn beperkingen. Ik bewoog minder en minder en mijn gewicht steeg... Het werd een vicieuze cirkel. Ik beeldde me ook altijd in dat mensen me uitlachten omdat een kinesist, die weet wat gezond eten en bewegen is, toch niet dik kan zijn! Telkens als ik me slecht voelde, begon ik naar chocolade te grijpen of gewoon te veel te eten. Daarna voelde ik me dubbel zo ongelukkig want ik wist goed genoeg dat overgewicht ongezond is, en eigenlijk heb ik van kleins af aan gezond leren eten. Veel van de dingen die Alain vertelt, heb ik als kind al van mijn moeder geleerd. Ik wilde me echt herpakken maar ik had een duwtje in de rug nodig. En dat kwam er onverwachts toen ik via mijn vriendin SkinnyLove* ontdekte! Wat me onmiddellijk overtuigde? Dat je geen vervangproducten maar gezonde, natuurlijke voeding moet eten. En natuurlijk de super ingrediënten waarvan ik de heilzame werking kende. Zoals kurkuma en gember die o.a. uitstekende, natuurlijke ontstekingsremmers zijn en dus goed voor de gewrichten. Rozemarijn, die mijn moeder destijds reeds gaf in de examenperiode omdat het zenuwversterkend is en dus goed tegen stress. En pompelmoes, iets wat ik vroeger regelmatig at om op gewicht te blijven, maar wat ik in combinatie met mijn medicatie 5 jaar lang nooit mocht eten. Ook alle andere stofwisselingsbevorderende ingrediënten, en de hoeveelheid water die je met je bereide SkinnyLove opneemt... SkinnyLove* leek me echt een prima totaalpakketje! Om een lang verhaal kort te maken, ik heb het gebruikt in combinatie met gezonde voeding, inclusief gezonde koolhydraten die tegenwoordig soms zonder nadenken radicaal van het menu geschrapt worden. Resultaat: - een aantal kg minder - ik drink spontaan veel minder koffie - de chocolade heb ik van de ene dag op de andere kunnen weglaten (en ik was er bijna verslaafd aan geworden) - elke keer als ik enkele slokjes neem, is het alsof ik tegen mezelf zeg: 'wat een genot om terug helemaal fit en gezond te worden!' - ik voelde mijn energie met de dag toenemen - mijn stem was in superconditie, een extra troef voor mij als gepassioneerde zangeres! Denk je dat ik zielig heb zitten janken over wat ik NIET mocht eten? Geen moment! Met Pasen heb ik gezellig gesmuld van een heerlijke croissant, een weekje later heb ik samen met mijn Italiaanse vrienden genoten in het restaurant, en eveneens in deze periode heb ik heerlijk gezond gegeten op een prachtig trouwfeest... SkinnyLove* = bodyLove! Ik voel dat ik hiermee terug volledig op mijn gezond gewicht geraak! Ik zou wel iedereen aanraden: volg de goede raad op maar gebruik je eigen gezond verstand! Ik neem bv. op dagen dat ik veel zware patiënten heb en veel rondcross wél havermout als ontbijt (slechts 2 schepjes en met water i.p.v. met melk) omdat ik mijn lichaam ken en weet dat ik er dan een hele morgen zonder dipje tegenaan kan. Bedankt, Alain, om alles wat ik nodig had in één drankje te stoppen. Voor mij persoonlijk werkt het prima. Ik weet dat er veel mensen zijn die op dezelfde manier als ik kilo's zijn bijgekomen. Ik hoop uit de grond van mijn hart dat het voor hen even goed werkt als voor mij. Voor diegenen die het wat duur vinden, zou ik zeggen: 'Reken eens uit hoeveel je uitspaart op snoep en snert-eten en aan eventuele dokterskosten als je ziek wordt door obesitas?'"

Respect

Ja, respect. Dat is het eerste wat me te binnen schiet, nadat ik een traan wegpink onmiddellijk na het lezen van deze pakkende getuigenis. Het moet voor elke vrouw een ware hel zijn om van haar arts te horen dat ze borstkanker heeft. Laat staan dat ik me niet eens kan inbeelden wat een mens allemaal moet doorstaan tijdens en na een chemokuur.

Schroom

Ik heb wat schroom dit verhaal op onze site te brengen. Omdat sommigen misschien zouden kunnen denken dat ik de ziekte gebruik om aan commerce te doen. En dat is iets wat ik nooit zou doen. Vandaar dat hier geen enkel illustratie bij staat, noch enige commerciële link naar SkinnyLove*.

Andere vrouwen helpen

De dame in kwestie heeft iets dramatisch meegemaakt en stuurt dit verhaal door om andere mensen, andere vrouwen te helpen. Als ik het kon zou ik kanker als bij toverslag wegtoveren. Als ik het kon, zou ik meer doen dan enerzijds beroepsmatig mensen aan te raden gezonder te eten en te leven en anderzijds prive regelmatig aan goede doelen, zoals in de strijd tegen kanker, donaties te doen. Eigenlijk wil ik niet eens dat je nu meteen SkinnyLove* koopt. Op het moment dat ik deze tekst uittyp hebben we er zelfs geen voorraad van in huis. Daarom heb ik er toch voor gekozen de tekst en vooral de positieve boodschap van deze dame op een sobere, eerlijke en oprechte manier met je te delen. Ik weet hoe de dame heet. Ze heeft me gevraagd dit bericht te delen, maar haar naam niet vrij te geven. Ik noem haar nu even X, omdat ik iets moet zeggen.
Respect X. En uit het diepste van mijn hart ook veel bewondering voor je moed. Blijf gezond en geniet van elke dag van de rest van je leven."

Alain Indria

*SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur, dankzij de werking van ingrediënten als vijgcactus, gember, matcha groene thee en meer. Vijgcactus ondersteunt het afslanken dankzij een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Gember bevordert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Matcha groene thee ondersteunt het afslanken en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"