Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
natuurlijke tips volle lippen

Volle, sensuele lippen: zo krijg jij ze ook... helemaal natuurlijk!

Prachtige, volle lippen zullen wel altijd een schoonheidsideaal blijven. Met sterke nagels en een dikke bos stralend haar is het niet anders. Ze staan symbool voor jeugdigheid. Daarom associëren we ze onbewust ook met een blakende gezondheid. Niet iedereen is gezegend met een mond à la Angelina Jolie, maar dankzij de 4 onderstaande natuurlijke tips & tricks lukt het je vast om optische volle lippen te krijgen.

1. Scrubben maar!

Wil je snel wat vollere, rodere lippen? Scrub je lippen dan voorzichtig met een vochtige tandenborstel, een droog washandje of een scrub van honing en olijfolie. Door te exfolieren haal je de dode huidcellen weg, wat zorgt voor een betere doorbloeding van je lippen. Je krijgt er niet alleen heerlijk zachte lippen door, maar ze krijgen ook meer kleur en lijken groter. natuurlijke tips volle lippenJe bloeddoorstroming verhogen, kan natuurlijk ook altijd door te sporten. Het effect van even flink te zweten heeft een positieve invloed op je hele huidbeeld. Moet je snel op de foto of heb je een afspraakje? Voeg pepertjes toe aan je lunch. Eet of drink een flinke portie gember. Nog een klassieker: voeg enkele druppeltjes pepermuntolie toe aan je lippenbalsem. Zo imiteer je het effect van de zogenaamde lip plumping formules uit de parfumerie. Zin in een cocktail die je lippen (en je hele lijf) laat tintelen? Dankzij de krachtige ingrediënten laat dit sprankelende drankje een sensueel smaakje achter op je lippen.

2. Imiteer je eigen lipkleur

natuurlijke tips volle lippenVoor een natuurlijk vol effect, maak je je mond het beste op met een matte, nude kleur die zo dicht mogelijk aanleunt bij het roze of beige van je lippen.

3. Lipliner & gloss

Speel een beetje vals en vergroot je lippen een beetje met een potlood in je natuurlijke lipkleur. We zeggen wel: een beetje, want net zoals bij oogpotloden kan een ongeoefende hand al snel... buiten de lijntjes kleuren. En zichtbare lipliner is een trend uit de jaren '90 die gelukkig allang is overgewaaid! Het gebruik van gloss is een kwestie van smaak. Het mooiste resultaat bereik je als je een beetje glans aanbrengt in het midden van je bovenlip, vlakbij de cupidoboog. Tot slot: na deze 3 stappen ben je nog steeds niet helemaal klaar met je trukendoos! Breng als finishing touch een vleugje concealer aan in het gleufje tussen je neus en mond.

Dankzij deze natuurlijke tips vangt dit verleidelijke deel van je gezicht meer licht en komen je volle lippen in de schijnwerper te staan. En je mag trots zijn op het mooie resultaat. Injectienaalden? Nergens voor nodig!

Denk eraan: probeer net als wij bij SkinnyLove je ecologische voetafdruk te verminderen en gebruik dus zo ecologisch mogelijke make-up die cruelty free is!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"