Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
verlengd weekend

Wat kan je doen tijdens een verlengd weekend?

Een verlengd weekend is al-tijd genieten! Iets gaan drinken met de vrienden, wat tijd voor jezelf nemen, genieten van die extra vrije dag... Zalig! Maar hoe kan je je verlengd weekend het beste spenderen in quarantaine?

1. Doe een terrasje op jouw (tuin)terras

effect van buitenlucht Het betekent niet dat omdat je niet buiten mag komen dat je jezelf niet mag amuseren! Bel je vrienden via Skype of Messenger op, neem een glas wijn of je shaker met SkinnyLove en geniet samen van een gezellige avond! Je kan ook een Skypecall doen met je familie of zelfs online gezelschapspelletjes spelen.

2. Kijk je kleerkast nog eens na (en gooi weg wat weg mag!)

detoxen op een gezonde manierVeel mensen hebben nu tijd teveel en ontdekken allemaal dingen waar ze eerst geen tijd voor hadden: hun tuin, de grote kuis doen, hun kleerkast opruimen... Over dat laatste kan nog wel wat gezegd worden. Hopelijk gebruik je al even SkinnyLove en heb je effect gevoeld. Als dat zo is en je afgevallen¹ bent zal het geen kwaad kunnen dat je al je oude kleren opruimt. Misschien kan je na de quarantaine wel wat weggeven aan vrienden of familie.

Lees ook: 4 simpele tips voor duurzame mode in jouw kleerkast

3. Schaaf je kookkunsten bij

koken Er is geen betere tijd dan nu om je kookkunsten wat op te frissen of te verbeteren. Eten moeten we toch allemaal doen en het liefst van al gezond! Je vindt online of in onze community duizenden gezonde recepten die je in een handomdraai klaarmaakt. Iedereen moet ergens beginnen, toch? Heb je iets gevonden dat een nachtje in de koelkast moet rusten? Dat is nu geen enkel probleem. Als je op je extra dag weekend iets nieuw klaarmaakt ga je enorm fier zijn op jezelf. Alleen maar voordelen dus! Neem een kijkje in onze webshop voor gezonde, voordelige én lekkere producten voor in de keuken.

Lees ook: Een vitamine C tekort? Deze voeding lost het op

Vorig artikel Lombardia Food Creator nv: duurzaam en lokaal ondernemen zonder toegevingen