Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Wat zijn de gezondheidsvoordelen van gember?

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van gember?

Gember biedt enorm veel gezondheidsvoordelen! Daarom is het ook terug te vinden in onze SkinnyLove kuren, de Immunity Booster en tal van onze andere producten. Hier is wat gember voor je doet.

1. Sterkere weerstand

 Gember werkt ontstekingsremmend en koortswerend. Het is dus een grote aanrader bij een verkoudheid of griep. Enkel keelpijn? Ook daarbij helpt het! Gemberthee bijvoorbeeld zal de pijn snel verzachten. Omdat je immuunsysteem een boost krijgt van gember zal je niet alleen merken dat het een positieve werking heeft bij ziekte, maar ook dat je minder snel weer ziek wordt. Om je immuunsysteem nog meer te boosten kan je onze Immunity Booster¹²  proberen. Deze bevat niet enkel gember, maar ook andere essentiële ingrediënten voor een sterke weerstand⁴ .

Lees ook: Meer weerstand opbouwen? Hier vind je 5 natuurlijke manieren om gezond te blijven

2. Gember bij zwangerschap

gember Gember heeft een kalmerend effect op de maag, ideaal dus voor zwangere vrouwen die last hebben van (ochtend)misselijkheid. Tijdens een zwangerschap mag je niet iedere soort medicatie innemen en gember is een gezond, natuurlijk alternatief. Ook bij brandend maagzuur en een opgeblazen gevoel kan het helpen.

Lees ook: Dit is waarom vrouwen moeilijker afvallen dan mannen

3. Sneller metabolisme

platte buik Gember versnelt het metabolisme, is een natuurlijke vetverbrander én zorgt voor een langer voldaan gevoel, waardoor je minder snel naar snacks gaat grijpen. Natuurlijk heeft gember alleen op je gewichtsverlies niet veel invloed. Wat wél helpt om af te slanken is onze SkinnyLove kuur¹. Gember in combinatie met de andere ingrediënten zorgen ervoor dat je smaakprofiel aangepast wordt. Hierdoor gaat je zin in zoetigheden snel minderen en uiteindelijk verdwijnen. Het beste aan onze kuur? Je moet geen speciaal dieet volgen of intensief gaan sporten. SkinnyLove doet het meeste van het werk helemaal zelf. We hebben bovendien ook heerlijke en gezonde bars en brownies aan om die vroegere ongezonde tussendoortjes mee te vervangen.

Lees ook: Trager metabolisme? Deze 5 onverwachte dingen kunnen de oorzaak zijn

4. Tal van gezondheidsvoordelen

 Bij klachten zoals artrose, migraine, diabetes en nog vele anderen kan gember de klachten sterk verminderen. Ook zorgt het voor een betere bloedsomloop en een lagere cholesterol. Kortom, gember heeft tal van gezondheidsvoordelen en wordt dan ook talrijk gebruikt bij SkinnyLove!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"