Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Zet ook tijdens de feestdagen je gezondheid op de eerste plaats met de SkinnyLove Holiday Booster

Zet ook tijdens de feestdagen je gezondheid op de eerste plaats met de SkinnyLove Holiday Booster

Gezellig met je bubbel van de feestdagen genieten en ondertussen afslanken? Voor velen klinkt het als een droom, maar wij maken die droom waar met de SkinnyLove Holiday Booster. Deze cocktail bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die je gezondheid stimuleren en een vet verbrandend²  effect hebben. Bovendien zit de Holiday Booster bomvol vitamine C. Dankzij dit natuurlijke feestaperitief kom je de feestdagen door op een healthy manier en kan je zelfs je gewichtsplateau doorbreken!

Het ultieme feestdrankje

SkinnyLove Holiday Booster De SkinnyLove Holiday booster is hét ultieme drankje waarmee je de feesten op een gezonde manier beleeft. Het zorgt ervoor dat je tijdens en na de feestdagen op een gezond gewicht²  blijft terwijl je lekker kunt genieten van het kerstdiner. Verras je bubbel met dit gezonde feestaperitief en combineer het met een half glaasje bubbels om er het perfecte kerstdrankje mee te maken. Geef jouw metabolisme een boost, terwijl je zorgeloos geniet.

Wat doet de booster voor je lichaam?

De SkinnyLove Holiday Booster heeft een afslankende en vetverbrandende werking² . Citroen zorgt voor een hogere weerstand tijdens de feestdagen in coronatijd. Vijgcactus en kaneel reguleren de bloedsuikerspiegel en stimuleren extra vetverbranding² . Rozemarijn zuivert het lichaam grondig en ondersteunt een normale leverwerking⁶ . Ook rode biet reinigt de lever en geeft meer energie. Zeker tijdens de feestdagen kan het geen kwaad om je lever extra ondersteuning te bieden, aangezien deze heel wat  te verwerken krijgt.

Hoe werkt het?

De Holiday Booster gebruik je op dezelfde manier als SkinnyLove. Los een doseerlepel van ongeveer 5 gram op in een groot glas warm water van 300ml. Drink het zo'n tien minuten tot een halfuur voor je gaat eten. Roer het poeder goed door het water voor je ervan drinkt, zodat alle smaakaroma's helemaal tot zijn recht komen.
Het enige wat je dan nog moet doen? De wintergeur van het drankje inademen, ontspannen en genieten!
Ben je al een ervaren SkinnyLover? Dan kan je met de Holiday Booster jouw metabolisme een ultieme boost geven om voor, tijdens en na de feestdagen je gewichtsplateau te doorbreken ². Hoe? Door een of twee lepels van de Holiday Booster bij jouw ochtend- en avondkuur SkinnyLove te voegen.

Love is in the air... SkinnyLove

holiday booster 2020 valentijnAls lokaal familiebedrijf dragen wij de lokale horeca een warm hart toe. Om hen te steunen in deze moeilijke coronatijd, geeft SkinnyLove speciaal voor Valentijn maar liefst 20 Valentijndiners voor 2 personen cadeau! Middels een uniek geluksnummer op de potten van de Holiday Booster maak je kans op een zalige Valentijnsavond. Veilig geleverd aan huis, eenvoudig op te warmen in de oven of microgolf en uiteraard helemaal SkinnyLove proof!  

Lees ookHoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

Bestel tijdig jouw Holiday Booster, want er is maar een beperkte oplage geproduceerd.  Haast je, want op is op!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"