Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
initiatief in bed

Zo durf ook jij vaker initiatief nemen in bed

Je partner verlangt ernaar: neem vaker initiatief in bed. Test het uit met deze 3 waardevolle tips:

1. SMS voor S.O.S ...seks

Als je het om wat voor reden dan ook moeilijk vindt om initiatief te nemen voor seks kan een omweggetje helpen. Net als bij heel wat andere zaken in het leven, is het eigenlijk wel handig om je te verstoppen achter een schermpje. Laat jullie overvloedig (tekst)berichtverkeer in je voordeel spelen. Als je weet dat je partner bijna klaar is met z'n dag en op weg naar jou is, stuur dan snel 1 van de ondeugendste boodschappen die je niet snel over je lippen zou krijgen.

2. Dress to impress

Je kleding is nog zo'n makkelijke manier om een statement te maken als je het niet met woorden durft of wilt doen. Een kleine winkelronde online of in 1 van die leuke winkeltjes die verstopt zitten in het winkelcentrum levert je al genoeg ideeën op. We hoeven er vast geen tekeningetje bij te maken. Maar zelfs als je niet voor de expliciete sexy outfit gaat, zijn er nog mogelijkheden te over: waarom stuur je niet eens een ultravrouwelijke foto van je kousenband onder die sexy potloodjurk? Zonder commentaar. Werkt altijd, als je het ons vraagt!

3. Hint, hint

Nog zo'n waardevolle tip om woordeloos te krijgen wat je wil! Want als het je met niet-zo-subtiele hints (zoals daar zijn: een tube glijmiddel achterlaten op je kopkussen, een seksspeeltje in zijn brooddoos verstoppen)niet meer plezier kan verkrijgen in bed, schort er wat aan je relatie! Na een tijdje kan je er zelfs een spelletje van maken, waarbij je elkaar verplicht om op originele manier uit de hoek te komen. Alleen wie van jullie tweetjes een 'waardige' (dus onverwachte, verrassende) hint heeft gedropt, verdient een seksbeurt... Door initiatief te nemen in bed geef je je partner blijk van een niet versagende hartstocht. Je vindt jullie relatie immers nog spannend genoeg om steeds weer nieuwe ideeën te verzinnen. En daar kan je als partner alleen maar gelukkig om zijn!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"