Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Vermageren zonder dieet, zelfs tijdens en meteen na de feestdagen?

Vermageren zonder dieet, zelfs tijdens en meteen na de feestdagen?

Wie wil er niet graag vermageren zonder dieet? Lees mee en verneem 3 redenen waarom SkinnyLove* je favoriete partner wordt tijdens en na de feestdagen.

“Healthy is the new skinny”

Oneliners die ik, en jij misschien ook, ben beu gehoord. Want een levensstijl opbouwen rond een quote, die behoorlijk nietszeggend is, daar pas ik voor. En toch is het waar. Ik spreek mezelf nu tegen, hoor ik je zeggen. Lees even verder, en geloof me, je bent helemaal mee! Met SkinnyLove* was vermageren zonder dieet nog nooit zo eenvoudig. Combineer een SkinnyLove* kuur met een evenwichtige, gezonde voeding, en je zal al snel resultaat zien. En er is wel degelijk tussen het traditionele dieet dat je enorm veel beperkingen oplegt, of zelfs vraagt calorieën te tellen, en de SkinnyLove* methode. SkinnyLove* is niet geen zoveelste vermageringsproduct, noch een maaltijdvervanger. Het is 100% natuurlijk, en dus ondersteunt het ook 100% je gezondheid. We gaan je NOOIT vragen calorieën te tellen en je gaat ook NOOIT honger hebben. Dat is onze versie van vermageren zonder dieet.

Vermageren zonder dieet tijdens en na de feestdagen

Nu de kerstbomen verschijnen op social media, de kerstverlichting elke straat en stad mooier maakt en kerstkaarten worden geschreven, is het wel duidelijk: Kerstmis, en al de gezelligheid die daar bij komt kijken, staat voor de deur. Ik kijk uit naar mijn mooiste jurk, een heerlijk feestmaal en toch stiekem ook naar al die cadeautjes. Maar toch is er iets dat me elk jaar opnieuw blijft achtervolgen: de kilo’s. Gaat mijn jurk wel passen? Hoe krijg ik al dat eten verteerd? En wat met die extra kilo’s in januari? 3 vragen waar niet enkel ik mee zit, 3 vragen waar SkinnyLove* het antwoord op kan bieden!

1. Vermageren zonder dieet: krijg de rits van je feestjurk alsnog dicht

Met Kerst, oudejaarsavond en talloze nieuwjaarsdrinks in het vooruitzicht, is het ook weer tijd voor mooie jurkjes en hoge hakken. Niets leuker dan dat, uiteraard, maar de feestvreugde kan al snel vergaan zijn wanneer je de rits van je gloednieuwe jurk niet meer dicht krijgt. Start nu met SkinnyLove* en straal alsnog in je mooiste outfit!

2. Vermageren zonder dieet: geniet optimaal van elk feestmaal

Nu de feestdagen eraan komen, komt ook de tijd van veel, bourgondisch eten eraan, er wordt meer gedronken dan anders, en de winter helpt ook al niet echt. Dit alles verteren vraagt heel wat van je lichaam, en daarom is de eindejaarsperiode het uitgelezen moment om SkinnyLove* te proberen. Zo kan je optimaal genieten van elk feestmaal, en kom je de dag erna weer op krachten met je trouwe vermageringspartner!

3. Vermageren zonder dieet: zeg de feestkilo’s vaarwel in 1-2-3

It’s the most wonderful time of the year.” (oorspronkelijk een liedje van Andy Williams uit 1963 trouwens). Dat is waar,vermageren-zonder-dieet-frustrerend en daar moet je ten volle van genieten. Maar dat gevoel kan al snel verdwijnen wanneer je op 1 januari op de weegschaal gaat staan. Om dan in die koude januarimaand te moeten gaan leven op salades en soep, daar wordt niemand vrolijk van. SkinnyLove* is de ideale manier om die feestkilo’s te verliezen!

Helemaal overtuigd? Of toch nog een beetje aan het twijfelen? Start in beide gevallen nu met SkinnyLove*!

SkinnyLove* bestaat uit een voormiddag- en namiddagkuur. Het poeder, op basis van kruiden en fruit, meng je simpelweg met je water. Vermageren zonder dieet en zonder moeite! Zo behoud je die positieve vibe van de feestdagen het hele jaar door en straal je als nooit tevoren! Maak er een prachtig eindejaar van! Voormiddag: Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal) 63%, fruitvezels , Matcha groene thee (Camellia sinensis) 9%, aroma: gember, gember (Zingiber officinale) 2%, antiklontermiddel: silica, groene koffie (Coffea arabica L.) 1,5%, kruidenmix . Namiddag: Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia gom (Acacia senegal) 54%, fruitvezels , kurkuma (Curcumu longa) 10%, natuurlijke aroma’s: gember en sinaas, gember (Zingiber officinale) 2%, chinese kaneel (Cinnamomum cassia) 2%, antiklontermiddel: silica, zwarte peper (Piper nigrum) 1%, komijn (Cuminum cymimum) 0,02%.

Nawoord van Alain (producent van SkinnyLove*)

Ik besef dat het idee te kunnen vermageren zonder dieet je misschien niet realistisch lijkt. Maar ik verzeker je dat het echt werkt. Maar laat me echt heel eerlijk en duidelijk zijn. Zonder dieet betekent niet dat je alle dagen 'junk food' kan eten zoveel je wil en toch vermageren. Wie gelooft dat er een middel of methode daarvoor bestaat leeft niet in de realiteit. Wat ik bedoel met 'vermageren zonder dieet' is dat je blijft genieten van lekkere en gezonde voeding. Dat je je het plezier van lekker eten niet moet ontzeggen. En dat je NOOIT calorieën moet tellen en ook NOOIT honger hebben. Als je tot hier meeleest betekent het dat je echt de wilskracht hebt om te vermageren. Alles wat nu nog nodig is, is dat je de eerste stap zet. En zelfs voor die eerste stap geef ik je 2 gemakkelijke opties: Optie 1: bestel nu je SkinnyLove en start er mee, of Optie 2: contacteer me met al je twijfels en vragen op mijn GSM via Whatsapp. Ja, ik geef je echt mijn nummer en ik communiceer de hele dag door met SkinnyLovers en toekomstige SkinnyLovers via Whatsapp en Facebook messenger (gewoon naar de SkinnyLove* pagina gaan en een persoonlijke boodschap sturen). Want ik weet dat SkinnyLove echt werkt (ik was de eerste gebruiker ervan - want ik had het aanvankelijk enkel voor mezelf gemaakt - en ik ben er heel wat kilo's mee afgevallen. Mijn GSM nummer is 0472971073 Zet nu meteen minstens één van die 2 stappen en begin je pad naar het vermageren zonder dieet. *SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur, dankzij de werking van ingrediënten als vijgcactus, gember, matcha groene thee en meer. Vijgcactus ondersteunt het afslanken dankzij een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Gember bevordert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Matcha groene thee ondersteunt het afslanken en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"