
Hip hip hoera! De SkinnyLove verjaardagstaart van Alain
Vandaag is het feest, want Alain verjaart! En bij een verjaardagsfeestje hoort een taart. Alida en de kids maakten een SkinnyLove verjaardagstaart met aardbeienbavarois, speciaal voor Alain. Zelf maken? Dat kan!
De SkinnyLove verjaardagstaart van Alain
Ingrediënten
- SkinnyLove speculooskoekjes, in winkelmandje>>
- 3 SkinnyLove chocolade, mandarijn kasha
- 1 SkinnyLove chocolade, chili goji
- bakje aardbeien, in stukjes
- sap van een 1/2 biocitroen
- 3 potjes schapenyoghurtjes
- 4 el gojibessen, in winkelmandje>>
- 1 schepje Immunity Booster Family Defense, in winkelmandje>>
- 3 el SkinnyLove spread aardbeien-framboos, in winkelmandje>>
- 3 zakjes agaragar, in winkelmandje>>
- frambozen
Zo doe je dat
Maal de speculooskoekjes in een keukenrobot in grove stukjes. Smelt de chocolade in de micro op 40 graden. Schep de gesmolten chocolade door de koekstukjes.
Schep het chocolade-koekjesmengsel in een taartvorm of glazen schaal. Druk de boel goed aan voor een stevige bodem van de taart en zet in de koelkast.
Laat de aardbeitjes op middelhoog vuur koken. Plet ze met een vork tot een mousse. Meng met citroensap, de aardbei-framboos spread en de Family Defense.
Schep de schapenyoghurt er rustig door. Verwarm terug en klop er de agar-agar door. Haal van het vuur. Roer de gojibessen door de bavarois.
Haal de taartbodem uit de koelkast en schep er de bavarois over. Zet minimaal 4 uur in de koelkast zodat de taart mooi opstijft.
Versier met verse frambozen.
Gelukkige verjaardag, Alain!
Wil je zien hoe Alida en de kids deze taart juist maakt? Check dan de video: