Koken zonder bijkomen: pasta met zalm en spinazie
SkinnyLoveProof pasta met zalm en spinazie
Ingrediënten
- Boekweitpasta, in winkelmandje>>
- Zak bio spinazie
- Shoyu, in winkelmandje>>
- SkinnyLove pesto, in winkelmandje>>
- Zwarte sesamzaadjes
- Pompoenpitjes, gehakt, in winkelmandje>>
- SkinnyLove olijfolie natuur, in winkelmandje>>
- Bio citroen
- Zalmfilet
- Geraspte geitenkaas
Extra nodig: stoommandje/stoompan
Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel goed af onder koud water, laat uitlekken en schep er een scheutje olijfolie door, zodat de pasta niet gaat plakken.
Was de spinazie en stoom gaar in een stoompan (snijd een bio citroen in tweeën en leg deze in het water van de stoompan voor een frisse toetsen een mooie kleur).
Snijd de zalm in fijne plakjes. Meng in een kom olijfolie, shoyu, zwarte sesamzaadjes met de pompoenpitjes en schep er de zalm door.
Meng de pasta met een paar schepjes pesto.
Verdeel de pasta over de borden, leg er de spinazie op en kruid met versgemalen peper. Leg de stukjes zalm erop en serveer met de geraspte geitenkaas.
Zien hoe Alida het gerecht precies maakt? Check dan de video op ons YouTube-kanaal: