Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Koken zonder bijkomen: witte asperges met zalm uit de oven

Koken zonder bijkomen: witte asperges met zalm uit de oven

In 'Koken Zonder Bijkomen' gaan Alida en Alain elke dag aan de slag met gezonde ingrediënten die ze vinden in hun koelkast. Gezond en lekker koken hoeft duidelijk niet moeilijk te zijn. Gewone dagelijkse kost waar je van afvalt en gezond blijft!

Ingrediënten* 

Voor 1 persoon

Bereidingswijze

Verwarm de over voor op 200 graden.

Verwijder de harde onderkanten van de asperges en schil ze. Snipper de ajuin, snijd de paprika in reepjes, de asperges in schuine stukjes, de tomaat in kleine blokjes en leg alles in een ovenschaal. 

Schenk er een goede scheut olijfolie over en kruid met peper. Maak een dressing van een theelepel hot & spicy en olijfolie en schenk over de groenten.

Leg een vel aluminiumfolie over de schotel. Zo kunnen de groenten goed gaar stomen. Zet ongeveer 20 minuten in de oven.

Kook intussen de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. 

Leg de zalm in een ovenschaaltje en besmeer met olijfolie en peper en steek 15 minuten in de oven. 

Bestrooi de groenteschotel met peterselie en serveer met de pasta en de zalm. 

Wil je zien hoe Alida dit zalige gerecht bereidt? Check dan de onderstaande video en abonneer je direct op ons YouTube-kanaal! 

* Eet liefst biologisch
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham