Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
boekweitpasta

RECEPT: Boekweitpasta met kappertjes, olijven en tonijn

Dit recept met (glutenvrije!) boekweitpasta wordt ongetwijfeld een vaste waarde. Je zal het zeker nog 'n keer (en nog 'n keer, en nog eens, zoals in dit artikel) willen klaarmaken. Dankzij de duurzaam ingeblikte vis en de toevoeging van smaakmakers kappertje en olijf kan je pasta-avond niet meer stuk!

Benodigdheden voor 4 personen:

Hoe maak je het?

Verhit een scheut olijfolie in een grote pan, en bak de tomatenpuree er 1 minuut in. Voeg de tonijn toe en schep een aantal keren om. Gooi daarna de tomatensalsa, de kappertjes, de olijven en de tomaten in de pan. Schep opnieuw een aantal keer om. Laat de saus nu sudderen op een laag vuurtje. Breng nu een andere pan met water aan de kook. Voeg wat kruidenzout toe. Kook de boekweitpasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de boekweit af en schep deze door de saus. Draai het vuur hoger en schep daarna nog een paar keer goed om. Breng op smaak met zwarte peper en dien op met pecorino en enkele blaadjes basilicum. Bon appétit & #keepitsimple!
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham