Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gezonde lunch

RECEPT: een gezonde lunch voor een slank najaar

We hebben niet altijd allemaal de tijd om een uitgebreide lunch klaar te maken om mee te nemen naar het werk. Nochtans is het belangrijk om ook in momenten van tijdsnood gezond te blijven eten. Daarom hebben wij voor jou een snel recept voor een gezonde lunch.

Wie zijn lunchbox vult met deze gezonde ingrediënten is helemaal zeker van een slank najaar. De feestdagen? Die hebben geen effect op jou als jij de rest van het jaar zo gezond mogelijk probeert te eten. Yes you can!

Benodigdheden

Hoe maak je het?

kleur paprika Alvast geen moeilijk recept, deze gezonde lunch voor een slank najaar. Het enige wat je moet doen? Je favoriete smaak van Pain des Fleurs kiezen.  Heb je jouw hoeveelheid Pain des Fleurs? Stop die dan alvast in je lunchbox. Wat komt hierna? Simpel! Kies wat groenten uit zoals bijvoorbeeld een volledige paprika en een halve komkommer. Steek die bij in de lunchbox. Wanneer het tijd is om te lunchen kan je de groentjes snijden en op de crackers leggen, of alles gewoon zo los opeten. Zo gemakkelijk kan gezond eten dus zijn! Mis je toch nog iets van spread op je biologische crackers of bij je groentjes? Dan hebben we zelfs daar een heerlijk én afslankend alternatief voor. Deze crackers, de paprika en de komkommer proeven wij het liefst in combinatie met de SkinnyLove tomaten spread. De tomaten passen qua smaak helemaal bij de rest van je gezonde lunch. Dip de groentjes hierin of smeer een laag van de spread op je Pain des Fleurs om er optimaal van te genieten.

Video


Afwerking

SkinnyLove spread - mayo Het voordeel van deze samenstelling van een gezonde lunch is dat de mogelijkheden om te variëren bijna eindeloos zijn. Je kan evengoed wat makreel of sardientjes toevoegen als je graag vis eet, kiezen voor wortels en tomaten in de plek als je daar meer zin in hebt, of kiezen voor een SkinnyLove spread zwarte olijven of SkinnyLove mayo. Laat ons zeker weten welke combinaties jij verkiest om van je middagmaal een echt feest te maken! Dankzij de kracht van de ingrediënten is deze magere wok in combinatie met jouw dagelijkse kuur SkinnyLove¹ is jouw weg naar een gezond gewicht nog nooit zo makkelijk geweest!
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham