Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
recept glühwein

RECEPT: heerlijke en gezonde glühwein voor tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen lonken de verleidelijke hapjes alom, en lijk je soms maar een kleine stap verwijderd van een onderbreking van je dieet. Dankzij de Holiday Booster, een limited edition van SkinnyLove, zal je minder snel geneigd zijn om er de brui aan te geven.

Deze beperkte oplage is gebaseerd op een speciaal recept om je dieet te ondersteunen vóór, tijdens en na de feestdagen. Je kan hem toevoegen aan je gebruikelijke vermageringskuur of er afzonderlijk van drinken. De smaak is verrukkelijk winters dankzij de gezonde rode biet, vezelrijke appel, vitaminerijke citroen en als top of the bill een eersteklas vetverbrander²: kaneel. Dit laatste kruid stopt ook je drang naar zoet³, de grootste boosdoener tijdens de jaarwisseling. En het beste nieuws? Je brouwt er heel eenvoudig een lekkere, alcoholvrije mocktail mee, die ook nog SkinnyLove proof is. Wedden dat je deze glühwein lekkerder vindt dan het goedje (vol slappe vino) dat ze je op de kerstmarkt serveren?

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 2 Mason jars of hittebestendige glazen
  • 4 gulle koffielepels Holiday Booster van SkinnyLove per 600 ml water (2 lepels per glas), in winkelmandje>>
  • enkele schijfjes sinaasappel
  • winterse kruiden: kaneelstokjes, steranijs, kruidnagel
  • zwarte peperbolletjes (naar smaak)

Hoe maak je het?

Giet de Holiday Booster in een ruime pan. Snijd de sinaasappel in partjes, en breek een kaneelstokje door midden. Voeg de partjes, de kruidnagels, steranijs en kaneelstokjes bij de Holiday Booster en laat enkele minuten sudderen. De robijnrode limited edition dieetdrank smaakt op zich al lekker spicy, maar als je wil kan je nog enkele bolletjes zwarte peper toevoegen. Deze glühwein bevat geen alcohol, en daarom geen extra calorieën.

Perfect dus om de hele dag lang van te genieten. Of drink kleine shots voor elke eetgelegenheid: zo beperk je je drang naar zoet en wordt je eetlust getemperd. Twee vliegen in één klap!

Happy Holidays! (#keepitsimple)

Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham