Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gezonde cocktail

RECEPT: HolidayLove, jouw nieuwe cocktail voor 2019!

Wil je uitpakken met een verrassende cocktail voor de feestdagen, die ook nog eens gezond is? SkinnyLove presenteert: HolidayLove, een sprankelend drankje met een mooie robijnkleur, om te klinken op het nieuwe jaar.

recept gezonde cocktail

Je maakt deze heerlijke cocktail met De Holiday Booster. Dat is een limited edition van SkinnyLove, speciaal gecreëerd om je te helpen de feestdagen op een gezonde manier door te komen. Vooral als je wil afslanken, zijn de dagen tussen kerst en nieuw soms echt een kwestie van overleven. Dat hoeft nu niet langer. De Holiday Booster bevat citroen, kaneel en rode biet die erop gericht zijn je dieet te ondersteunen² voor, tijdens en na de feestdagen. Ook als je niet op dieet bent, kan de eindejaarsperiode veel stress met zich meebrengen: je holt immers van het ene feestje naar het andere, hebt pakjes-, kook- en algemene organisatiestress. In dat geval heb je best een drankje verdiend dat geen kwaad kan voor je gezondheid! Deze gezonde mix vormt een perfecte basis voor HolidayLove, een cocktail waar jij en je gasten naar hartenlust van kunnen genieten, en ook mooi oogt aan de feestdis:

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 2 koffielepels SkinnyLove Holiday Booster, in winkelmandje>>
  • cava of champagne
  • feestelijk rode vruchtjes zoals frambozen, aardbeien of aalbessen

Hoe maak je het?

Schep de Holiday Booster in een recipiënt en giet er eerst een kleine hoeveelheid cava of champagne aan toe. Roer goed om. De extra blender of roerkom is belangrijk omdat de Holiday Booster in combinatie met bubbels stevig schuimt. Schep dus het poeder best niet rechtstreeks in je champagneglas! Werk af met fruit naar keuze: decoreer de rand van het glas met een halve aardbei of rode besjes. Ook lekker voor ín het glas: een tweetal frambozen of blauwe bessen.

Santé! (#keepitsimple)

Bekijk ook nog even de instructies in dit filmpje:

Bonus: de limited edition komt in een extra grote doos. Met deze gulle voorraad maak je de hele winter lang cocktails (of mocktails) met véél 'HolidayLove' als topingrediënt.

P.S: OP = OP... dus als je houdt van de smaak van appel en kaneel, aarzel dan niet om dit gezonde, winterse drankje uit te proberen!

 

 

 

Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham