Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
magere wok

RECEPT: noedels met spitskool, kasha & seitan

Met een heerlijke wok kan je nooit iets fout doen. Zeker niet als je kiest voor een gezonde versie met volwaardige boekweit noedels, heel veel groentjes en een vleesvervanger zoals seitan.

Het recept voor een gezonde wok met seitan is eentje dat alle seizoenen vlot overleeft en dat altijd even lekker smaakt. Bovendien dragen alle ingrediënten bij aan een gezond lichaam en stimuleert het jouw afslankproces. Wij zien alleen maar voordelen.

Benodigdheden

Hoe maak je het?

magere wok Neem Soba Boekweit noedels. Kook de boekweit noedels in een ruime hoeveelheid kokend water zoals aangegeven op de verpakking. Spoel de noedels eerst even af wanneer ze klaar zijn. Snijd de biologische seitan in stukjes en bak het in extra vierge olijfolie in een wok.

Neem alle groenten die je klaar hebt gelegd voor je magere wok. Maak de groenten schoon en snijd ze in stukjes. Doe vervolgens alle groenten in de wokpan bij de seitan die aan het bakken is en roerbak ze tot ze gaar zijn. Fan van pittig eten? Voeg dan rode peper toe aan het geheel en wok dat mee.

Vervolgens voeg je de boekweit noedels, de groenten en de seitan samen op een bord. Werk af met de SkinnyLove spread hot & spicy voor een gezonde en lekkere saus die perfect past bij de magere wok. Voeg eventueel nog wat koriander toe als je dat graag eet. Smullen maar!

Video


Afwerking

SkinnyLove spread - zwarte olijven Natuurlijk biedt een wok heel wat mogelijkheden om met verschillende ingrediënten aan de slag te gaan. De boekweit noedels blijven de basis, maar je kan variëren met de groenten die je eraan toevoegt.

Dankzij de kracht van de ingrediënten in deze magere wok in combinatie met jouw dagelijkse kuur SkinnyLove is jouw weg naar een gezond gewicht nog nooit zo makkelijk geweest!

Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham