Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
snel en gezond ontbijt

RECEPT: inspiratie voor een snel en gezond ontbijt on the go

Heb jij 's morgens niet altijd tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken? Sla dan vooral dat ontbijt zeker nièt over, want dat brengt jouw metabolisme in de war. Een snelle hap op weg naar jouw werk is ook geen optie, want dan is de kans groot dat je voor iets ongezond kiest. Gelukkig zijn wij er om jou van dit probleem af te helpen. Hier vind je inspiratie voor een snel en gezond ontbijt on the go.

Benodigdheden

Hoe maak je het?

aardbeien gezond Op zoek naar een snel en gezond ontbijt? Dan vind je bijna niets handiger dan dit eenvoudige receptje! Als eerste maak je de ochtendversie van SkinnyLove klaar. Die kan je meenemen onderweg naar het werk in de auto of op de trein in een handige shaker. Aangezien SkinnyLove een aanvulling is op een gezond eetpatroon, is het wel belangrijk dat je zelfs tijdens een drukke ochtendrush ook nog voeding meeneemt met een stevige bite waarop je even kan knabbelen. Dat zorgt voor een betere verzadiging doorheen de dag.

Wanneer je niet veel tijd hebt, neem je gewoon een paar Pain des Fleurs met kastanjesmaak. De hoeveelheid Pain des Fleurs die je klaarlegt om mee te nemen, kan je zelf kiezen op basis van je hongergevoel. Onthoud hierbij dat het belangrijk is dat je genoeg eet en dat je geen honger moet lijden. Wat eet je hier dan bij? Kies voor vers fruit dat jouw lichaam een gezonde boost geeft. Een boost die je in de ochtend ongetwijfeld wel kan gebruiken. Snijd bijvoorbeeld wat verse aardbeitjes en neem die mee voor op jouw Pain des Fleurs te leggen. Er gaat niets boven een snel en gezond ontbijt dat vers fruit bevat!

Video

Afwerking

SkinnyLove Craving killer bar | mango - mandarijn Natuurlijk kan je van dit snel en gezond ontbijt oneindig veel variaties maken. Zo kan je evengoed smullen van Pain des Fleurs met cacaosmaak, vijgensmaak of tal van andere smaken. Ook wat het fruit betreft kan je variëren. Heb je geen tijd om vers fruit te snijden? Kies dan voor een overheerlijke én gezonde biologische SkinnyLove proof confituur met abrikoos en chili of eentje met ananas, mango en gember. Heb je zelfs geen tijd om confituur te smeren? Neem dan samen met je shaker vol SkinnyLove een Craving killer bar mee. Zo heb je toch nog heel wat natuurlijke en gezonde ingrediënten zoals kurkuma, ananas en carob binnen, die jou verzadigd houden tot jouw volgende maaltijd.
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham