Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
libido cocktail SexPlosion

SexPlosion: de ultieme cocktail die je libido laat knallen!

Zin om je klassieke glaasje bubbels nog meer te laten tintelen? Op zoek naar cocktail met een tintelende twist? Wij hebben het perfecte recept voor jou! SkinnyLove proudly presents: SexPlosion!

Zonder blozen durven we dit drankje de ultieme cocktail noemen voor een spannend avondje met z'n tweetjes. Daar hebben we drie goede redenen voor. Hij is niet alleen supersimpel om te maken (een tweede of een derde glas shaken is dus zo gepiept), maar ook de benodigdheden heb je vast al in huis. En ons derde argument: gember staat bekend als één van de grootste lustopwekkers van alle afrodisiaca.

Want een cocktail die de spanning een beetje opdrijft, dat is altijd mooi meegenomen. Wil je naast een lekker smaakje ook zeker zijn van een machtig effect op je seksdrive? Vervang dan je verse gember door deze blend van Hawaïaanse en Filipijnse gemberextracten.

Ginger BLAST belooft een smaakexplosie in een krachtdrankje. Dit gezonde en natuurlijke poeder kan heel wat cocktails en drankjes opleuken. Cava (of champagne als je houdt van een vleugje luxe) is één van de minst calorierijke alcoholische dranken. Per glaasje krijg je maar 75 calorieën extra op de teller. Dat is trouwens nog een reden waarom deze cocktail tot onze favorieten behoort: hij is helemaal SkinnyLove proof! Benieuwd naar de wetenschap achter dit recept? Hier ontdek je waarom het werkt.

SexPlosion

libido cocktail SexPlosion

Benodigdheden voor 2 personen:

  • 6 cl cava (of champagne)
  • enkele koffielepeltjes Ginger Blast (2-3, naar smaak), in winkelmandje>>
  • 2 schijfjes limoen
  • ijsblokjes

Hoe maak je het:

Heel eenvoudig! Wij houden van rechttoe, rechtaan (#keepitsimple).
  1. Doe de ijsblokjes in 2 glazen
  2. Voeg er de cava en de Ginger BLAST aan toe.
  3. Werk af met een schijfje limoen

Heb je geen limoen bij de hand? Citroen of een blaadje munt kunnen ook. Geen twijgjes rozemarijn of ander geinigs in de keuken? Er bestaan ook kruidige varianten (met matcha, tijm of salie) die je kant-en-klaar kan gebruiken.

Cheers! We wensen je veel plezier met deze pittige SexPlosie in een glas!

Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham