SkinnyLove proof recept: boekweitpasta met broccoli en tomaten
Het recept voor boekweitpasta met broccoli en tomaten
Ingrediënten
- boekweitpasta, in winkelmandje>>
- stronk biologische broccoli, in roosjes
- 4 kleine biotomaten, in vieren
- handvol sla naar keuze
- olijfolie
- peper en kruidenzout, in winkelmandje>>
- SkinnyLove pesto alla Genovese, in winkelmandje>>
- Craving killer party mix, optioneel, in winkelmandje>>
Bereidingswijze
Kook de boekweitpasta zoals al aangegeven op de verpakking. Leg de broccoli in een diepe kookpot en zet ze net onder water met een snuifje kruidenzout.
Breng met de deksel op de pan aan de kook en laat 3 minuten zachtjes koken. Giet de pasta af en schep er een paar eetlepels pesto en een scheutje olijfolie door. Kruid met peper. Schep er dan de tomaten door zodat ze iets opwarmen.
Giet nu de broccoli af en schep door de pasta. Schep er als laatste de sla door en serveer direct. Bestrooi er eventueel wat craving killer party mix over. Lekker met geraspte geitenkaas!