Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove proof recept: boekweitpasta met broccoli en tomaten

SkinnyLove proof recept: boekweitpasta met broccoli en tomaten

Broccoli is gezond, veelzijdig en heel gemakkelijk klaar te maken. Deze boekweitpasta met broccoli en tomaten is een ideaal SkinnyLove proof gerechtje voor een doordeweekse dag.

Het recept voor boekweitpasta met broccoli en tomaten

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de boekweitpasta zoals al aangegeven op de verpakking. Leg de broccoli in een diepe kookpot en zet ze net onder water met een snuifje kruidenzout.

Breng met de deksel op de pan aan de kook en laat 3 minuten zachtjes koken. Giet de pasta af en schep er een paar eetlepels pesto en een scheutje olijfolie door. Kruid met peper. Schep er dan de tomaten door zodat ze iets opwarmen.

Giet nu de broccoli af en schep door de pasta. Schep er als laatste de sla door en serveer direct. Bestrooi er eventueel wat craving killer party mix over. Lekker met geraspte geitenkaas!

Actie in samenwerking met onze partner Rikolto

Bij aankoop van 5  SkinnyLove spreads, krijg je nu een Rikoltolepel cadeau. Die kun je goed gebruiken om lekkere recepten met onze spreads te maken, als: SkinnyLove proof recept: salade met feta en tapenade. Wees er snel bij, want OP=OP! Nog meer lekkere receptjes met boekweitpasta:
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham