Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
SkinnyLove proof recept: zoete aardappelfrietjes met mayonaise

SkinnyLove proof recept: zoete aardappelfrietjes met mayonaise

Frietjes en mayonaise SkinnyLove proof? Ja hoor, wij kunnen dat! Deze frietjes van zoete aardappel bereid je in de oven en eet je met een lik SkinnyLove spread Mayo. Zalig én gezond voor de lijn!

Wat heb je nodig

Zo doe je dat

Verwarm de oven op 200 graden. Was de zoete aardappelen en dep deze droog. Je hoeft ze niet te schillen. Snijd er brede plakken van, van ongeveer een centimeter dik. Snijd deze plakken in frieten. Zorg dat ze allemaal ongeveer even groot zijn. Besprenkel de frieten met 2 eetlepels olijfolie en schud goed door elkaar zodat overal wat olijfolie op zit. Leg de frieten los van elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat.  Zorg ervoor dat ze niet op elkaar liggen. Steek de bakplaat in de oven en bak de frieten 30 tot 40 minuten. Schep tussendoor een keer om. Serveer met een lik SkinnyLove spread mayo.

Tips voor het pimpen van je frieten

  • gezonde snacksKruid de frieten met gedroogde kruiden die je lekker vindt: (gerookt) paparikapoeder, knoflookpoeder, koriander, oregano, ...
  • Voeg een paar takjes verse tijm toe voor extra smaak.
  • Wil je eens fancy  en feestelijk doen? Rasp dan een klein beetje verse truffel door de mayonaise!
Lees ook: Gezond comfort food: pepersteak met zoete aardappelfrietjes

Actie in samenwerking met onze partner Rikolto

Bij aankoop van 5  SkinnyLove spreads, krijg je nu een Rikoltolepel cadeau. Die kun je goed gebruiken om lekkere recepten met onze spreads te maken, als: SkinnyLove proof recept: salade met feta en tapenade. Wees er snel bij, want OP=OP!
Vorig artikel SkinnyLove Proof recept: salade met gierst, gegrilde groenten en Parmaham