Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Marleen “Ik durfde mezelf niet meer te bekijken in de spiegel”

Marleen “Ik durfde mezelf niet meer te bekijken in de spiegel”

Marleen heeft altijd geworsteld met haar gewicht. Wanneer ze een foto van zichzelf zag op een feestje, ging de knop om en besloot Marleen om af te slanken.

 

Marleen: "Ik heb altijd geworsteld met mijn gewicht. Op een gegeven moment zag ik een foto van mezelf op een feestje en ik was daar echt van geschrokken. Ik dacht: 'Marleen, hier moet iets gebeuren. Je moet iets doen aan je gewicht.'"

"Mijn buik was de grootste probleemzone."

Een deel van de kilo’s heeft ze op wilskracht kwijt weten te spelen, tot ze op een gewichtsplateau terecht kwam. Op social media zag ze SkinnyLove vaak voorbijkomen en besloot om het te proberen.

Marleen: “Ik had gehoord dat je met SkinnyLove centimeters gaat verliezen. Mijn probleemzone lag rond mijn buik, dus dat sprak mij wel aan. Ook het feit dat je huid door SkinnyLove verbetert gaf een extra stimulans om te starten.”

"Ik mag evengoed stralen zoals de rest."

Naast de centimeters die Marleen na een jaar heeft kwijt gespeeld, is haar onzekerheid ook verdwenen.

Marleen:“Ik durfde mezelf niet meer te bekijken in de spiegel. Nu doe ik dat wel en met plezier. Ik heb terug zin om te bewegen, te gaan wandelen of zwemmen. Als ik met mijn vriendinnen uitga, voel ik mij niet meer het buitenbeentje en bekeken, maar onderdeel van de groep. Ik mag evengoed stralen zoals de rest. Door SkinnyLove zie ik mezelf terug graag!”

Vorig artikel Evelien: “SkinnyLove zorgt ervoor dat ik na een vettig weekend niet bijkom.”