Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Nick: “SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”

Nick: “SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”

Nick heeft in het verleden van alles geprobeerd om duurzaam af te vallen: afslankpillen, shakes, proteïne-dieet,… Niets hielp. Tot hij SkinnyLove ontdekte. Nu is hij van een XL naar een maatje small gegaan.

 

Via de social media ontdekte hij SkinnyLove. 

"Ik ben van een XL naar een maatje Small gegaan"

Nick: “Ik wist eerst niet wat het was en ben ervaringen van andere SkinnyLovers gaan zoeken op het internet. Toen heb ik de stap gezet en naar de store in Kontich gegaan. Ik ben in anderhalf jaar tijd van een XL naar een Smal gegaan. SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt.”

Voor SkinnyLove durfde Nick niet zomaar op iemand af te stappen, omdat hij te onzeker was over zijn uiterlijk. Maar nu voelt hij zich goed in zijn vel en heeft hij een pak meer energie en zelfvertrouwen. 

"Door mijn herwonnen zelfvertrouwen heb ik mijn huidige vriendin leren kennen"

Nick: “Ik zat niet alleen letterlijk niet goed in mijn vel, mentaal voelde ik me ook een pak slechter. Ik was redelijk op mezelf. Ik durfde niet op een leuk meisje af te stappen, omdat ik mezelf niet mooi genoeg vond.

Dankzij SkinnyLove durfde ik, door mijn herwonnen zelfvertrouwen, terug buiten te komen en heb toen ook mijn huidige vriendin leren kennen. SkinnyLove heeft mij niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal geholpen gelukkiger te worden.

Naast het feit dat ik mezelf niet knap vond, had ik ook minder energie, kwam de zetel niet uit en had ik weinig goesting om dingen te doen of sportief te zijn. De energie die ik dankzij SkinnyLove terug heb gekregen, kan ik goed gebruiken in mijn job als steward bij een vliegmaatschappij met al die onregelmatige uren. ”

Vorig artikel Sarah: “Ik was een obese X-X-XL"
Volgend artikel Delphine: "Door SkinnyLove zijn mijn suikerwaarden met diabetes type 1 al veel stabieler”