Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Afvallen zonder moeite. Hoe kan dat?

Moet je dan niet sporten om af te vallen?

Mensen die hopen om gewicht te verliezen aan de hand van sport eindigen vaak vooral gefrustreerd. Dit blijkt nogmaals uit de meest recente grootschalige studie over het verband tussen workouts en gewichtsverlies.

Deze studie, waarbij zorgvuldig werd bijgehouden hoeveel mensen aten en bewogen na het starten van de sportbeoefening, toonde aan dat velen van hen er niet in slaagden om gewicht te verliezen. Erger nog, sommigen kwamen bij eens ze sporten, omdat ze ook hun leven op andere, subtiele manieren reflexmatig veranderden.

Bovendien vind je het misschien best lastig om regelmatig te sporten. En dat is niet jouw schuld. Tijdsgebrek en talloze andere verplichtingen spelen een belangrijke rol hierin. Maar ook evolutionair zijn we niet voorbestemd om te sporten.

Onze verre voorouders, die via natuurlijke selectie en evolutie onze genetische opmaak bepalen, moesten fysieke inspanningen leveren om aan voedsel te geraken, om in veiligheid te overleven. Het verspillen van energie door even te gaan joggen was in die context gewoonweg roekeloos en ondenkbaar. Welnu, eeuwen later, verzet alles in ons zich nog steeds spontaan tegen dat sporten.
Vandaar dat je bij SkinnyLove niet moet sporten. Want dat pad werkt in de praktijk voor zo goed als niemand die wil afvallen.

Op dieet dan maar?

Zoek via Google naar ‘beste dieet’ en je krijgt meer dan 9 miljoen resultaten te zien!  Over één zaak kunnen we het bijgevolg eens zijn…. er bestaan meer diëten dan jou en ons lief zijn.

Laten we niet flauw doen. Elk van die talloze diëten zal allicht zijn sterke en zwakke punten kennen. Maar eigenlijk is de waarheid eenvoudig: het allerbeste dieet is datgene wat je kan volhouden. Niet één week of één maand, maar de rest van je leven.

Met andere woorden:  niemand kan zich een leven lang alle lekkere dingen ontzeggen

Dat heb je allicht al geprobeerd. Een tijdlang werkt dat misschien. Tot de frustratie en goesting het overnemen van je zelfdiscipline. En dan is je hele dieet naar de knoppen.

Diëten werken niet. Toch niet op de lange termijn.

Daarom zetten we je bij SkinnyLove niet op dieet. We helpen je lichaam spontaan(!) minder zin te krijgen in zoetigheden (3), verlossen je zo moeiteloos van je suikerverslaving, zorgen – dankzij de dubbele vetverbrander (2)– dat je ook minder last hebt van vetstoffen en dankzij andere zeer doelgerichte natuurlijke ingrediënten, zoals de prebiotische vezels waar SkinnyLove rijk aan is, ervaar je ook veel minder honger (6)!
Geen dieet… want SkinnyLove does the job for you!

Toch maar calorieën tellen dan?

Nee, nee en nog eens nee. Want dat werkt al helemaal niet. Het is waar dat er calorieën bestaan, ze zijn de maatstaf voor hoeveel energie een voedingsmiddel heeft. Het is ook waar dat als je te veel energie opeet zonder dat je het verbrandt, je aankomt. En het is waar dat als je minder energie via je voeding in je opneemt, je gewicht zal verliezen. Maar wat nog meer telt is het soort calorieën dat je nuttigt.

Voor de meeste mensen is het dus veel beter te stoppen met het tellen van calorieën (of punten, want dat komt op hetzelfde neer)!

In plaats daarvan verschuif je best je focus naar het genieten van volwaardige voeding, het vergroten van de verscheidenheid aan voedingsmiddelen in je dieet. Het zelf thuis bereiden van meer voedingsmiddelen in plaats van industrieel bereide voeding te eten. Het in contact komen met je lichaam en hoe gezond je je voelt.

Want als je de juiste voeding voor je lichaam kiest, weet je dat en voel je dat ook. Omdat je energieniveau toeneemt, je je meer gefocust voelt, je minder honger hebt en meer tevreden bent. Je weet wanneer je het juiste doet voor je lichaam, toch?

We beseffen dat je bij het lezen hiervan misschien denkt "dit klinkt geweldig en erg zen, maar ik weet niet eens hoe ik eraan moet beginnen!"

Nou, net voor mensen als jij hebben we een boek uitgebracht onder de naam ‘Funky Skinny Food’. In dit kookboek wijzen we in meer dan 50 makkelijk te bereiden recepten vooral op het belang van de kracht van de juiste ingrediënten.

"De meeste mensen weten niet meer wat ze nu wel of niet mogen eten, begrijpen niet wat er op het etiket van een voedingsproduct staat, en beseffen niet wat de foute ingrediënten met je kunnen doen. Die basiskennis is dringend weer nodig!"

Net daarom bieden we je vanuit SkinnyLove, naast een uitstekend afslankmiddel dat gegarandeerd werkt, gratis begeleiding en coaching aan. Onze kennis delen we graag met jou. Precies om je te helpen op de voor jou prettigste en gemakkelijkste manier, jouw doel op het vlak van gewichtsverlies te realiseren.