Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

BMI minder dan 25

Hallo {Jouw naam:7},

Jouw BMI is {BMI:6}

Daarom adviseren we je één SkinnyLove 3 weken kuur.

SkinnyLove kuur voor BMI onder 25

slechts 89,-

Waarom een SkinnyLove vermageringkuur, ook als je BMI van {BMI:6} binnen de gezonde normen valt?

Je hebt 2 uitstekende redenen hiervoor 1. Omdat SkinnyLove een zuiverend effect heeft op je lichaam. Het zorgt ahw voor een detox van je lichaam. Dit ontstaat omdat SkinnyLove o.m. extract van pompelmoes, citroen en mandarijn bevat. Het fytonutriënt limonene (in de pompelmoes) zorgt net als curcumine voor een stijging van de glutathionspiegel. Glutathion is een intern an oxidant dat een reactie in de lever op gang brengt waardoor de toxische stoffen meer wateroplosbaar worden en uit het lichaam afgescheiden worden. Limonene heeft dus een zuiverend effect op je lichaam. Vitamine C (in de citroen en mandarijn) zal als antioxidant, vrije radicalen in je lichaam neutraliseren en dusdanig beschermen tegen ziekten als gevolg van deze reactieve en schadelijke stoffen. Vitamine C is onder andere ook een bouwsteen voor je bindweefsel, collageen. 2. SkinnyLove vermindert je drang naar zoet. De kruidige en licht zure smaak, afkomstig van de 100% natuurlijke ingrediënten (citrusvruchten en kruidenmengeling) kan, samen met het drinken van 1,5 liter water per dag, je smaakpapillen resetten. Hierdoor kan er, binnen de 21 dagen die een SkinnyLove kuur duurt, een heuse gedragsverandering ontstaan. En ben je, m.a.w. van je drang naar zoet verlost.

slechts 89,-

Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Waarom SkinnyLove?

Vanaf dag 1 doet SkinnyLove zijn werk en stimuleert je metabolisme. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Bovendien krijg je een gladde, stralende huid. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Ons online team, onder leiding van Alain Indria en een professionele diëtiste, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Echte klanten, echte resultaten

Ieder lichaam is anders. Daarom is het fijn dat je gebruik kan maken van de individuele GRATIS coaching of kan rekenen op steun en hulp van onze community.

© SkinnyLove - Privacyverklaring