Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

2020 Corona maatregelen

Zoals je weet, vind ik niets belangrijker dan jouw gezondheid, die van mijn team en de mensen rondom mij. Daarom hebben we ook bij SkinnyLove de nodige maatregelen genomen tegen het Corona-virus. Maar don't worry, we blijven ons uiterste best doen om gezonde powerproducten op een veilige manier tot in jouw glas, shaker of bord te brengen!

Waar letten wij de komende periode extra hard op?

Wij zijn er voor jou!

Ons volledige SkinnyLove-topteam blijft zich meer dan 200% inzetten voor jouw gezondheid! Van thuis uit of - onder de strengste hygiëne-maatregelen - vanuit onze laboratoria: we blijven allemaal keihard doorwerken. Je kan dus rustig zoals anders je online bestelling plaatsen die zonder omwegen aan jouw deur wordt geleverd. Onze Xperience Stores in Kontich en  Antwerpen blijven open, zodat jij gezond eten kan komen halen. Want dit is nu nog belangrijker dan voordien! Het winkelpersoneel zoals anders paraat met een glimlach, goed advies en nu ook met mondmasker. ;)

Extra veiligheid

Het SkinnyLove-team is goed op de hoogte van de nodige hygiëne voorzorgsmaatregelen. We blijven op 1,5 meter afstand, handhaven een goede handhygiëne en dragen een mondmasker. Bodyscans en proevertjes zijn niet meer mogelijk. Uiteraard hebben al onze producten een beschermende verpakking en worden deze zo weinig mogelijk aangeraakt. Ook wil ik vragen, dat wij - SkinnyLovers - het goede voorbeeld geven en dit overal zo doen. Volgens een recent Zwitsers onderzoek werden meer dan 40 personal en beauty care residuen gevonden op fruit en groenten in de gewone supermarkten! Omdat iedereen deze zo vaak vastneemt! Dit moeten we met zijn allen nu voorkomen. Let's do it!

Yes, you can!

Onze steun en gratis coaching houden nu uiteraard niet op. Zo kan je mijn live streams met tips, tricks en handig advies blijven volgen op Facebook of Instagram, kan je terecht bij lotgenoten in de Facebook Community en beantwoorden mijn team en ik zoals anders al je vragen via WhatsApp.

Kwaliteit en jullie gezondheid blijven prioritair

Zoals steeds is kwaliteit topprioriteit bij ons. We werken enkel met de meest krachtige ingrediënten uit de natuur en dit gaan we niet veranderen! Deze ingrediënten zijn echter niet zomaar overal verkrijgbaar. We hopen dat er geen leveringsprobleem komt en we SkinnyLove en SkinnyLove-producten kunnen blijven produceren voor jullie gezondheid. Uiteraard is dit voor ons ook moeilijk te voorspellen. Eén ding kan ik wél beloven: wij zullen onze prijzen niet verhogen! En om je te motiveren dat jij je in deze cruciale periode goed verzorgt, heb ik nog goed nieuws: wij leveren nu jouw online bestelling gratis aan huis, al vanaf €69!

Sterker immuunsysteem

Ik heb altijd de nadruk gelegd op gezondheid in het algemeen, dankzij de kracht van de natuur. Zo werkt SkinnyLove afslankend, maar bevat het ook gember een kurkuma voor een beter afweersysteem. Ook de andere SkinnyLove-producten zoals onze confituren, bars en Craving killer mixen hebben elk een goede invloed op je lichaam. En speciaal voor wie zijn weerstand echt een goede boost wil geven, heb ik de krachtige Immunity Booster ontwikkeld. Als je nog vragen of bezorgdheden hebt, stuur gerust een berichtje. Laten we met zijn allen onze verantwoordelijkheden naleven om ons goed te verzorgen - zowel vanbinnen als vanbuiten. Samen maken we het verschil. We can do this!

Versterkende grtz,

Alain