Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

E-Boek 1

5 GRATIS afslanktips die 100% zeker werken

 

(zonder dat je moet sporten of iets moet kopen!)

Download dit exclusieve e-book met 5 gouden tips

Lees je overal tegenstrijdige informatie over welke voeding je slanker maakt en welke niet? Dan is dit e-book jouw perfecte hulpmiddel vol tips waar je eindelijk écht resultaten mee boekt.

 

✅ Al onze gezondheidsexpertise verzameld in één e-book

✅ Eenvoudige tips die voor iedereen werken

✅ Eindelijk een gezond gewicht behalen én behouden

✅ De ultieme boost die je nodig hebt om je gezondheidsdoel te bereiken

✅ Nooit meer diëten dankzij deze tips

✅ Vet verbranden was nog nooit zo makkelijk

 

BELANGRIJK ALS JE JE E-BOEK NIET BINNEN ENKELE MINUTEN IN JE MAIL ZIET STAAN!!!

Heel soms belandt onze mail met je waardevolle e-boek in je spam. Check dit ook even aub.

“Ik wilde een ommekeer voor mijn gezondheid en die kreeg ik dankzij deze tips. Vandaag voel ik mij beter in mijn vel. Mijn bewustere omgang met voeding heeft echt geloond. Ik heb eerder een traag metabolisme, maar deze manier werkt echt voor mijn lichaam! Ik geniet daarnaast nog steeds elke dag van lekker eten! Deze tips waren voor mij heel waardevol.”

"Mijn naam is Alain Indria, de auteur van dit e-boek vol gratis tips om af te slanken die gegarandeerd werken! Al heel mijn leven ben ik actief bezig met voeding en sinds 2016 ben ik de bedenker van SkinnyLove. Ik promoot dan ook elke dag de ‘funky skinny way of life’. Sinds ik begon met SkinnyLove zie ik telkens één doel terugkeren op elke wenslijst van mensen met wie ik in contact kom: ze willen allemaal gewicht verliezen op een manier dat ze zichzelf zo min mogelijk moeten ontzeggen. Het probleem dat telkens terugkomt is een gebrek aan een plan van aanpak om dat doel op hun wensenlijst ook écht te bereiken. Want hoe voeg je alle gezonde inspiratie samen tot een concreet plan om af te slanken en hoe vind je daarin een levensstijl die praktisch, vol te houden én leuk is? Niemand die beter weet dan ik hoe moeilijk het is om in het (online) overaanbod van diëten en ideeën over hoe je gewicht moet verliezen de verkeerde oplossing te kiezen en geen resultaat te zien. Er zijn massaal veel diëten te vinden; het ene belooft nog gekkere dingen dan het andere. Toch hebben ze allemaal één ding gemeenschappelijk: ze werken niet. Daarom stelde ik samen met mijn wetenschappelijk team - op basis van onze ervaringen in de afgelopen vier jaar - een passende aanpak samen die écht voor iedereen werkt. Dit e-book kwam er dus speciaal voor mensen zoals jij, die op het punt staan om hun leven een nieuwe en gezondere wending te geven. Via dit e-book wil ik je graag een hulpmiddel geven om inspiratie uit te halen voor je maaltijden. Ik laat je via deze weg zien welke mogelijkheden er vandaag de dag allemaal zijn om van een gezonde levensstijl eentje vol genot te maken."

BELANGRIJK ALS JE JE E-BOEK NIET BINNEN ENKELE MINUTEN IN JE MAIL ZIET STAAN!!!

Heel soms belandt onze mail met je waardevolle e-boek in je spam. Check dit ook even aub.