Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Veelgestelde vragen

ALGEMENE VRAGEN SKINNYLOVE

Wat is SkinnyLove?

Skinnylove is een 100% natuurlijk en 100% veilig afslankmiddel met krachtige kruidenextracten, complexe voedingsvezels en fruitvezels. SkinnyLove is geen dieet en geen maaltijdvervanger. Je lost de krachtige kruidenmengeling op in je dagelijkse hoeveelheid water.

SkinnyLove pakt het afslankproces duurzaam aan op 3 doeltreffende manieren.

SkinnyLove:

 • bevat een dubbele vetverbrander waardoor buikvet efficiënt aangepakt wordt
 • vermindert je drang naar zoet en rekent af met je suikerverslaving
 • stopt je continue hongergevoel. Je hebt langdurig een verzadigd gevoel, dankzij het hoge vezelgehalte.

Maar SkinnyLove is veel meer dan een gezond en doeltreffend afslankmiddel¹.

SkinnyLove:

 • boost je energie
 • versterkt je immuunsysteem
 • geeft je een mooie en stralende huid, dankzij de zuiverende detox werking

De receptuur is zorgvuldig door ons samengesteld met jarenlange en diepgaande kennis van planten en hun heilzame krachten. SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur om je goed in je vel te laten voelen en draagt bij tot een slanke en gezonde levensstijl.1

Al meer dan 320.000 tevreden klanten hebben mooie resultaten geboekt met SkinnyLove!

Hoe gebruik ik SkinnyLove?

Voeg SkinnyLove toe aan je dagelijkse hoeveelheid water. Een SkinnyLove-kuur bestaat uit een ochtend- (groene pot) en een namiddagcomponent (oranje pot). Los zowel de ochtend- als de namiddagversie op in 750 ml water. Je drinkt SkinnyLove doorheen de dag zodat de kracht van de planten kan inwerken op je metabolische processen en je zo gewicht zal verliezen.1

SkinnyLove is géén maaltijdvervanger dus je eet dagelijks gewoon je drie hoofdmaaltijden. Het gebruik van SkinnyLove is gemakkelijk en eenvoudig in je leven te integreren en je hangt niet vast aan het tellen van calorieën of het bijhouden van punten.

Begin met een halve doseerlepel in 750 ml water en bouw dit rustig op naar een, twee, drie en maximaal vier doseerlepels van de SkinnyLove ochtend- en namiddagversie. Bouw het gebruik van SkinnyLove op over verschillende dagen zodat je lichaam rustig kan wennen aan het krachtige en vezelrijke afslankmiddel.

Door de hele dag SkinnyLove te drinken, gaat de kracht van de planten continue inwerken op de metabolische processen van je lichaam. Zodoende zal je op een duurzame manier afslanken door je lichaam enkel het beste van de natuur te gunnen.1

Smaaktip: Je kan de smaak naar wens aanpassen met vers citroensap, vers pompelmoessap of verse muntblaadjes. Je kan SkinnyLove ook drinken met warm water.

Hoe smaakt SkinnyLove?

In de beginfase smaakt SkinnyLove naar niets, omdat je start met een halve doseerlepel opgelost in 750 ml water. Geleidelijk aan ga je de dosis verhogen van de krachtige kruidenmengeling die afslankend werkt.6 De smaak zal dan geleidelijk aan fris en kruidig worden door natuurlijke ingrediënten zoals citroen, pompelmoes, groene thee en de pure kruiden. Doordat je de dosis SkinnyLove rustig opbouwt, geef je de tijd aan je smaakpapillen en je lichaam om te wennen aan die frisse, kruidige smaak en de krachtige werking.

Smaaktip: Je kan de smaak naar wens aanpassen met vers citroensap, vers pompelmoessap of verse muntblaadjes. Je kan SkinnyLove ook drinken met warm water.

Hoe snel verlies ik gewicht?

We hebben meer dan 320.000 tevreden klanten die allemaal blij zijn met hun nieuwe gewicht en hun behaalde resultaten. Je hebt mensen die heel snel gewicht verliezen met SkinnyLove en bij anderen gaat het soms wat trager.6

De snelheid van gewichtsverlies is afhankelijk van je lichaamsgewicht, je leeftijd, gender, je metabolisme en je medische achtergrond. Het gewichtsverlies is verschillend van persoon tot persoon, omdat ieder lichaam en elk metabolisme anders is.

De snelheid van gewichtsverlies is ook afhankelijk van het aantal doseerlepels die je neemt in zowel de voormiddag als in de namiddag. Het spreekt voor zich dat wanneer je drie of vier doseerlepels neemt, het effect sneller komt dan wanneer je een of twee doseerlepels neemt.

Het goede nieuws is dat SkinnyLove voor iederéén werkt, of je nu één kilo kwijt wil of meer dan 20 kilo. Daarbij zorgt de langdurige afslankende werking van SkinnyLove voor een duurzaam resultaat.

Hoe lang kan ik SkinnyLove gebruiken?

Je kunt SkinnyLove blijven drinken totdat je je gewenste gewicht bereikt hebt. Als je je doelgewicht behaald hebt, kun je SkinnyLove blijven drinken ter ondersteuning van een slanke en gezonde levensstijl.6 

Je kunt SkinnyLove ook als detoxkuur drinken om je lichaam te zuiveren en te ontgiften.7 Dankzij de kracht van de planten versterk je ook je natuurlijke weerstand en je energieniveau.8

Hoe lang kom ik toe met een kuur?

Dat bepaal je, aangezien dat afhankelijk is van hoeveel SkinnyLove je oplost in je dagelijkse portie water. Als starter waarbij je opbouwt van een ½ schepje tot en met 3 schepjes, kom je met de eerste SkinnyLove vermageringskuur (2 maal 230 gram) ongeveer drie weken toe en met de SkinnyLove voordeel vermageringskuur (2 maal 500 gram) een goede 6 weken.  

Heb je de smaak liever milder, gebruik dan minder waardoor je langer toekomt met je kuur. Drink je je SkinnyLove liever intenser en gebruik je meer voor een optimaal werkend effect, dan is de duurtijd korter. Jouw lichaam, jouw SkinnyLove, jouw tempo.

MEDISCHE VRAGEN SKINNYLOVE

Mag ik SkinnyLove tijdens zwangerschap en borstvoeding?

Ben je zwanger of geef je borstvoeding? Dan is gewichtsverlies momenteel niet aan de orde. Geniet met volle teugen van deze bijzondere periode, je hebt daarna alle tijd van de wereld om met behulp van SkinnyLove vlot de zwangerschapskilo’s weer te laten verdwijnen.

Tip: Al onze SkinnyLove voeding kan je wel nog perfect eten wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft. Zoals de hongerstillende ontbijt spreads, bars en zadenmixen. Geniet ook rustig van de sauzen en de boekweitpasta.9

Mag ik SkinnyLove nemen als ik diabetes heb?

SkinnyLove is een 100% natuurlijk afslankmiddel met krachtige kruidenextracten, complexe voedings- en fruitvezels. SkinnyLove kan veilig gebruikt worden door diabetespatiënten om gewicht te verliezen.10

SkinnyLove heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel en vermindert hierdoor je drang naar zoete voeding.11 SkinnyLove is daarbij ook vezelrijk waardoor je minder snel honger krijgt. Bespreek dit zeker ook met je behandelende arts, omdat je afhankelijkheid van insuline kan verlaagd worden met SkinnyLove. 

Er zijn erg goede resultaten bij diabetespatiënten -zowel type 1 als 2- die SkinnyLove gebruiken. Daarbij hebben we veel klanten waarbij diabetes type 2 omgekeerd wordt door het gewichtsverlies en de gezonde levensstijl die ze met SkinnyLove hebben aangenomen.

Kan ik allergisch zijn aan SkinnyLove?

SkinnyLove is samengesteld zonder hoofdallergenen en bevat dus geen soja, melk, ei, noten, lactose, tarwe of andere allergenen. Daarnaast is SkinnyLove volledig plantaardig en bevat geen toegevoegde suikers of zoetstoffen. SkinnyLove bevat geen sennabladeren en heeft dus geen laxerend effect en nadelige werking op de darmen.

Indien je zeer gevoelig bent voor cafeïne hebben we ook een cafeïnevrije oplossing voor je zodat ook jij je gezond gewicht kan behalen.

Heb je een andere allergie of nog andere vragen, dan weten onze ervaringsdeskundigen zeker raad, aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Ik heb een medische aandoening, kan ik toch SkinnyLove nemen?

SkinnyLove werkt efficiënt en is een duurzame manier om vetten te verbranden, minder honger te hebben, je drang naar zoet te stoppen en als gevolg daarvan gewicht te verliezen.12 Als bijkomende voordelen boost het je energie en zorgt het voor een beter afweersysteem. De krachtige kruidenmengeling is ook zuiverend en heeft een gunstige invloed op de huid.11 Indien je een bepaalde medische aandoening hebt, raden wij je aan om ten rade te gaan bij je behandelende arts voor adequaat advies.

We hebben ook een cafeïnevrije versie van SkinnyLove om je slank gewicht te behalen zonder enig probleem. We hebben ook een SkinnyLove versie zonder pompelmoes, omdat deze citrusvrucht in uitzonderlijke gevallen kan interageren met bepaalde medicatie.

EFFECTEN SKINNYLOVE

Is er een detox effect?

SkinnyLove heeft een sterk zuiverende werking en brengt een detox effect met zich mee. Enerzijds ervaren vele SkinnyLovers een mooiere en gladde huid. De sterke kruidenmengeling die je dagelijks drinkt, houdt je uiterlijk hierdoor fris en stralend.10

Anderzijds kan het normaal zijn dat je in het begin lichte hoofdpijn ervaart door het ontgiften van je lichaam. Geef je lichaam even de tijd om te wennen aan de krachtige kruidenmengeling en het zal daarna dankbaar zijn voor het zuiverende resultaat.

Zijn er mogelijke bijwerkingen?

De complexe voedingsvezels in SkinnyLove zorgen voor een goede werking van je darmbacteriën. Deze vezels zijn wateroplosbaar en zullen door je darmbacteriën verteerd worden. SkinnyLove kan in het begin te vezelrijk voor je zijn waardoor je misschien enkele dagen een licht rommelend gevoel in de darmen kan waarnemen, evenals een beetje winderigheid. Dit is normaal en verdwijnt na enkele dagen omdat de darmbacteriën gewend zullen raken aan de vezelrijke drank. Daarom is het belangrijk om langzaam de dosis van SkinnyLove op te bouwen bij het eerste gebruik om zo het beste resultaat te bekomen.

SkinnyLove bevat een dubbele vetverbrander en gaat een deel van de vetten in je lichaam binden waardoor deze mee uitgescheiden worden. Indien je een vetrijk etenspatroon of levenswijze hebt, zal je meer van deze vetten uitscheiden met een zachtere stoelgang tot gevolg.14

Komen de kilo's er weer aan wanneer ik stop?

SkinnyLove maakt zich sterk dat je geen last zult ondervinden van dat vervelende jojo-effect. Je drang naar zoet is verminderd en je smaakprofiel is blijvend veranderd, waardoor je het niet moeilijk zal vinden om van zoete voeding af te blijven.15

Je zult je ook fitter voelen en meer zin hebben om te bewegen. Allemaal effecten die op lange termijn doorwerken. We adviseren onze SkinnyLovers sowieso om een aantal kuren per jaar te doen en zo al het beste van de natuur te blijven ervaren.

Word je blij van SkinnyLove?

Jazeker, want je gaat je mooier en slanker voelen zonder moeite te doen. Van punten tellen en calorieën tellen wordt je chagrijnig. SkinnyLovers krijgen op een relaxte manier een gezond gewicht en levensstijl, waardoor ze gelukkiger en energieker* door het leven gaan!

BESTELLINGEN

Wat zit er in mijn SkinnyLove pakket?

Alles wat je nodig hebt om je SkinnyLove kuur te starten

 • een groene kuur voor de ochtend
 • een oranje kuur voor de namiddag
 • een brochure waarin we je alles nog eens stap voor stap uitleggen

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Indien je nog geen verzendbevestiging hebt gekregen, neem dan spoedig contact op met onze klantenservice om de naam, het adres of het levermoment van je bestelling te wijzigen. Geef zeker je mailadres en je bestelnummer door aan onze klantenservice.

Contact via messenger, live chat, telefoon

Waar is mijn bestelling?

Volg je verzending via de Track & Trace uit je verzendbevestigingsmail. Controleer ook of de verzendbevestiging niet in je spam-filter is terechtgekomen. Heb je een verzendbevestiging ontvangen, dan start de Track & Trace van zodra je bestelling wordt verwerkt en verzonden.

Mijn bestelling laat op zich wachten?

Volg de volgende stappen en controleer je bestelling

 1. Track & Trace je pakket
  Je vindt een track & trace code in je verzendbevestigingsmail. Kijk ook even of de verzendbevestigingsmail niet in je spam-filter is terechtgekomen. Controleer de geschatte leveringstijd.
 2. Het bezorgadres
  Klopt het bezorgadres dat je hebt ingevuld? Controleer zeker ook je huisnummer en je postcode.
 3. De brievenbus
  Kijk in je brievenbus of je een afwezigheidsbericht hebt ontvangen. Misschien is het pakket bij de buren bezorgd? Indien er een afwezigheidsbericht in je brievenbus is, kan je hiermee je pakje ophalen bij je dichtstbijzijnde Afhaalpunt in de buurt.  

Vind je nergens je pakket? Neem dan spoedig contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen verder helpen.

Contact via messenger, live chat

Kan ik mijn pakket ook afhalen in een SkinnyLove Xperience winkel?

Ja. Als het product op voorraad is, kun je het vandaag nog afhalen in één van onze winkels. In je winkelmandje kun je aangeven op welke locatie je jouw bestelling wilt ophalen.