Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP skl + hb

SkinnyLove (2x 230g) + Holiday Booster

€184

SkinnyLove (1x 500g) + Holiday Booster

€179

OPGELET: beperkte voorraad

Snel en GRATIS geleverd
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
100% NATUURLIJK
BESTE KWALITEIT
BESTE RESULTAAT

SkinnyLove (2x 230g) + Holiday Booster

GRATIS!

€184

SkinnyLove (1x 500g) + Holiday Booster

GRATIS!

€179

SkinnyLove (2x 230g) + Holiday Booster

extra grote pot!

€184,00

SkinnyLove (1x 500g) + Holiday Booster

GRATIS!

€179

Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

GRATIS Holiday Booster!

Om het jaar goed van start te laten gaan krijg je bij je bestelling van SkinnyLove een gratis Holiday Booster! Super, toch? Maar wat is er zo speciaal aan deze feestelijke pot? De SkinnyLove Holiday Booster is echt ontworpen voor tijdens de feestdagen. Enerzijds is er de prachtige kleur, heerlijke wintergeur en -smaak (appel en kaneel) die ervoor zorgt dat je het gerust mee aan de feesttafel kan drinken. Anderzijds is er het unieke recept dat je boost voor tijdens en na de feestdagen. De krachtige porties citroen, kaneel en rode biet geven je net die extra’s die je tijdens de eindejaarsperiode nodig hebt: energieboost, vetverbranding en zuivering van je lever. Puur gezond genieten dus!

Waarom SkinnyLove Holiday Booster?

SkinnyLove Holiday Booster is speciaal ontworpen als ultieme booster voor, tijdens en na de feestdagen. Het helpt je lichaam de feestperiode op een gezonde, slanke en natuurlijke manier door te komen, dankzij het aangepaste recept:
VOOR
TIJDENS
NA
Citroen:
  • Rijke bron aan vitamine C
  • Verhoogt je weerstand
Kaneel:
  • Extra vetverbranding
  • Reguleren bloedsuikerspiegel
Rode biet:
  • Grondige zuivering lever
  • Extra energieboost

Jouw geluksnummer

Op elke verpakking van een SkinnyLove Holiday Booster staat er een uniek geluksnummer van 8 cijfers. voorbeeld geluksnummer In januari worden er enkele nummers getrokken. Is een ervan het nummer dat op jouw verpakking staat? Dan ben jij de gelukkige winnaar van een buitengewone prijs.

Wat je kan winnen:

Een driedaagse xPerience trip in een gezellige B&B volledig afgehuurd voor SkinnyLovers: jij, de andere gelukkige winnaars en Alain en Alida.... Een chef zorgt voor SkinnyLove proof eten en An Block leert je de meest deugddoende yogaposes op jouw maat aan. Als je voldoende hebt genoten van de prachtige omgeving en buitenlucht, kan je ontspannen in de privé-wellness. Puur gezond genieten dus!

Gebruiksaanwijziging

Los 3 keer per dag 1 koffielepel SkinnyLove Holiday Booster op in een groot glas water en drink het bij je maaltijd. Roer goed voor het drinken.

Mogelijkheden:

Ervaringen van anderen

Ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!

*gember bevordert de vitaliteit, kurkuma en peper bevorderen de huidgezondheid en houden uw uiterlijk fris en jeugdig. Peper is een antioxidant en beschermt de huid tegen vrije radicalen, kaneel heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel

© SkinnyLove - Privacyverklaring