Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

LP SkinnyLove Holiday Booster trip

WIN: jij kan de 10e plaats in de exclusieve driedaagse met Alain bemachtigen.

Omdat de datum van de xPerience trip steeds dichterbij komt en het tiende plaatsje nog beschikbaar is, hebben we goed nieuws voor jou! Jij kan nog steeds kans maken. Bekijk hieronder hoe je kan winnen en wat de prijs inhoudt.

hoe kan ik winnen? waar vind ik mijn geluksnummer? ik was al uitgeroepen als winnaar wat is mijn prijs? Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Hoe kan ik winnen?

Ben je beschikbaar van 31-05-2019 t.e.m. 02-06-2019 en heb je een Holiday Booster geluksnummer? Haal dan snel je SkinnyLove Holiday Booster pot erbij en neem een selfie van je gezicht met dit geluksnummer. Zorg er zeker voor dat het geluksnummer duidelijk zichtbaar is. Stuur de foto met jouw gegevens vòòr zondag 19 mei 2019 23:59 uur door naar info@skinnylove.be . In de loop van de week erna trekken wij hieruit 1 nummer. Is het jouw nummer, dan heb je de tiende plaats in de unieke xPerience trip met Alain gewonnen! PROFICIAT! Wij contacteren je nadien met alle nodige informatie voor deze super driedaagse. Opgelet: indien je je geluksnummer niet vòòr zondag 19 mei 2019 23:59 uur hebt doorgestuurd, vervalt je recht om deel te nemen in de loting.

Ik was al uitgeroepen als winnaar

Ben jij een van de gelukkige 9 personen die in een vorige trekking als winnaar werd geloot? Super! Wij contacteren je sowieso vanaf maandag 20-05-2019 nog eens voor alle nodige informatie.

Tot dan!

Waar vind ik mijn geluksnummer?

Op elke verpakking van een SkinnyLove Holiday Booster staat er een uniek geluksnummer van 8 cijfers. voorbeeld geluksnummer Dit nummer kan ervoor zorgen dat jij de gelukkige winnaar bent van een exclusieve driedaagse!

Wat is mijn prijs?

Een driedaagse xPerience trip van 31-05-2019 tot en met 02-06-2019 in een gezellige, luxueuze Belgische B&B in het mooie Limburg. Het 5 sterren-verblijf is volledig afgehuurd voor SkinnyLovers: jij, de andere gelukkige winnaars en Alain en Alida... Je eet er heerlijk SkinnyLove proof en krijgt de beste tips en tricks van Alain zelf (Wat is gezond en wat kan je beter vermijden als je wil afvallen? Hoe maak je verrukkelijke SkinnyLove proof gerechtjes? Waar moet je op letten als je groenten en fruit koopt?). Verder leert An Block je de meest deugddoende yogaposes op jouw maat aan. Als je voldoende hebt genoten van de prachtige omgeving en buitenlucht, kan je ontspannen in de privé-wellness. Puur gezond genieten dus!

Wil je ervoor zorgen dat een vriend(in) meekan? We hebben speciaal een nieuwe, elfde plaats in de driedaagse voorzien voor wie geen kans had om een Holiday Booster te verkrijgen. Per aankoopschijf van €100 krijg je nu een lotje die je kans op deze nieuwe plaats geeft.

» meer informatie op skinnylove.be/win

© SkinnyLove - Privacyverklaring