Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

AX1: Gedaan met je klachten! Van pijn bij elke stap naar genieten van elk moment.

"Ik ging er kapot aan. Als elke stap zetten je pijn doet, dan stop je gaandeweg te  bewegen. Ik wilde niets meer met vriendinnen doen. Shoppen stond me tegen en om de haverklap moest ik mijn man en kinderen vragen dingen voor me te halen in een andere kamer. Omdat ik er zo tegenop zag te moeten opstaan en lopen. AX1 is een natuurlijk middel dat een einde gemaakt heeft aan de pillen en poeders die me tot nu toch niet hielpen"

Maddy V., Kortenberg

WAT DOET AX1 VOOR JE?

Last van hielspoor? Dan kan AX1 een uitstekende keuze voor je zijn. Want dankzij zeer krachtige en hoog gedoseerde ingrediënten als Curcuma domestica Val. kan AX1 je verlichting bieden bij die pijnlijke hielsppor**. Omdat AX1 inwerkt in op laaggradige ontstekingen die vaak aan de basis van dergelijke klachten liggen**.

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

AX1 pakt – dankzij natuurlijke en krachtige ingrediënten – razendsnel klachten aan**

De wetenschap heeft immers ontdekt dat chronische, geringe ontsteking een belangrijke rol speelt in bijna elke chronische ziekte. Ook in fysieke klachten zoals de hielspoor die jij ervaart. Daarom is AX1 zo effectief: het pakt krachtig - en vooral zeer effectief - die laaggradige ontstekingen** aan.

 

Met dit natuurlijke middel maak je eindelijk een einde aan pillen en poeders die jou tot nu toe toch niet hebben geholpen. Want AX1 bevat ook nog eens Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst. die voor een betere doorbloeding van je spieren, pezen en gewrichten zorgt én Urtica dioica L. dat rechtstreeks bijdraagt tot een betere betere mobiliteit. Bovendien bevat AX1 ook nog eens Malpighia glabra L.. Deze is zeer rijk aan vitamine C en die zorgt zomaar even voor beter kraakbeen, stevigere beenderen, sterker kraakbeen en botten, betere beweging, soepel kunnen bewegen en soepele gewrichten.

Zo pakt AX1 je uitdagingen zeer krachtig en vooral zeer snel op een hele resem fronten tegenlijk aan!

Dankzij al deze effecten zal je snel opnieuw beter en soepeler kunnen bewegen als je AX1 inneemt.

97% van de mensen die AX1 voor jou getest hebben, hadden binnen een zeer korte tijd veel minder last en ze voelen zich opnieuw fantastisch in hun vel . En leven zonder zo'n last betekent 100% genieten van jouw leven. 

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

Hier is wat enkele gebruikers, die last hadden van hielspoor, over AX1 hebben te zeggen:

David: "Behalve dat ze helpen tegen mijn hielspoor, voelt mijn hele lichaam rustiger, soepeler aan. Ik neem AX1 sinds een paar dagen en ik voel me al veel comfortabeler."

Sonja: “Ik raad dit product 100% aan voor mensen die willen proberen om hielspoor te behandelen.”

Eric: “Dit helpt enorm de pijn van mijn hielspoor te verlichten. Ik zou het ten zeerste aanbevelen.”

Carin: "Ik heb deze geweldige AX1 geprobeerd en ben er zo blij mee. Al na de eerste 3 à 4 dagen begon mijn pijn veel beter te voelen.”

Kim: “Ik schrijf bijna nooit recensies, zeker niet over dingen die met mijn voeten te maken hebben. Maar AX1 heeft mijn leven veranderd.”

Nancy: “Heb AX1 een kleine maand geleden voor mijn bejaarde mama gekocht die al vele maanden klaagt over pijn aan haar hielen. Ze voelt zich zo goed dat ze me al vroeg of we op Nieuwjaarsavond ergens naartoe gaan waar we kunnen dansen!”

Kathleen: “Werkt geweldig!”

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

MET AX1 OP EEN NATUURLIJKE MANIER VAN JE LAST AFRAKEN 

Dat is nu eindelijk mogelijk. De krachtige bio-actieve ingrediënten** van AX1 zorgen ervoor dat jij in korte tijd vrij bent van alle ongemakken die je hielspoor met zich meebrengt. Het enige dat je hoeft te doen, is AX1 in water oplossen en het op te drinken. Geen pillen, geen injecties en géén ingrijpende operaties.

VERHAAL VAN ALAIN EN AX1

Je vraagt je nu misschien wel af wie ik ben en hoe ik dit allemaal weet. Mijn naam is Alain Indria. De laatste decennia heb ik in de gezondheids- en dieetbranche gewerkt en ik ben een expert op het gebied kruiden en andere natuurlijke middelen.

Ik ben jarenlang professioneel surfer geweest en heb als ex-topsporter vele blessures gehad. Nu ik 56 jaar ben, kreeg ik ook nog eens last van een frozen shoulder. Mensen in mijn omgeving moesten daarmee lachen en deden het af aan het feit dat ik ouder word. Maar de stijfheid en kwelling waren zó hevig, gewoonweg ondragelijk. Ik dook in wanhoop mijn kruidenlaboratorium in met meer dan 200 soorten krachtige kruidenextracten, om een natuurlijk middel te vinden om mijn last te verlichten.

Na nog geen drie dagen AX1 trok het allemaal weg, de stijfheid én al de rest. En ik kan mijn arm weer normaal bewegen en optillen. Voor het eerst in 26 jaar voel ik zelfs mijn gewrichten niet meer. Dat wil zeggen: de onbewuste last die ik er continu van had, is verdwenen. Ik wist zelfs niet dat dát ging gebeuren. Ik ga weer soepel en optimistisch door het leven dankzij AX1.

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

 ** 
Curcuma domestica Val. draagt bij tot het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten.
Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.  ondersteunt een normale gezonde circulatie.
Urtica dioica L. ondersteunt de gewrichten en het bewegingsstelsel.
Piper nigrum L. bevordert de absorptie en de werking van voedingsstoffen zoals Curcuma domestica Val.
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen.