Doorgaan naar inhoud

AX1: Gedaan met je klachten! Je hebt er misschien mee leren leven, maar nu verdwijnen die als sneeuw voor de zon.

"Ik was helemaal kapot. Mijn linkerschouder zat muurvast, echt niet meer te doen. Iets normaals als mijn bh vastmaken of een bloes aantrekken ging niet meer, dan schoot mijn schouder vast. Als ik het dan toch forceerde, ging ik door de grond van de pijn. Tot ik in tranen uitbarstte. Mijn fysiotherapeut stelde in alle ernst dat er misschien iets aan te doen was met een heleboel behandelingen en oefeningen die voor mij pijnlijk zouden zijn.

Bij toeval ontdekte ik AX1. Na twee dagen voelde ik me al een stuk beter. Ik had bijna totaal geen pijn meer. Op de vierde dag voelde ik me weer als voorheen. Beweeglijk, soepel en zonder die kwelling. Als jij ook klachten hebt, probeer dan de AX1. Het heeft mij in ieder geval fantastisch geholpen."

Roosje S., Haarlem

WAT DOET AX1 VOOR JE?

Last van ontstekingspijn, de heup, pijnlijke spieren en -gewrichten? Dan kan AX1 een uitstekende keuze voor je zijn. Want dankzij zeer krachtige en hoog gedoseerde ingrediënten als Curcuma domestica Val. kan AX1 je verlichting bieden bij die pijnlijke spieren en gewrichten**. Omdat AX1 inwerkt in op laaggradige ontstekingen die vaak aan de basis van dergelijke klachten liggen**.

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

AX1 pakt – dankzij natuurlijke en krachtige ingrediënten – razendsnel klachten aan**

De wetenschap heeft immers ontdekt dat chronische, geringe ontsteking een belangrijke rol speelt in bijna elke chronische ziekte. Ook in fysieke klachten zoals diegene die jij ervaart. Daarom is AX1 zo effectief: het pakt krachtig - en vooral zeer effectief - die laaggradige ontstekingen** aan.

AX1 helpt tegen lage rug pijn

Met dit natuurlijke middel maak je eindelijk een einde aan pillen en poeders die jou tot nu toe toch niet hebben geholpen. Want AX1 bevat ook nog eens Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst. die voor een betere doorbloeding van je spieren, pezen en gewrichten zorgt én Urtica dioica L. dat rechtstreeks bijdraagt tot betere gewrichten en een betere mobiliteit. Bovendien bevat AX1 ook nog eens Malpighia glabra L.. Deze is zeer rijk aan vitamine C en die zorgt zomaar even voor beter kraakbeen, stevigere beenderen, sterker kraakbeen en botten, betere beweging, soepel kunnen bewegen en soepele gewrichten.

Zo pakt AX1 je uitdagingen zeer krachtig en vooral zeer snel op een hele resem fronten tegenlijk aan!

AX1 bij frozen shoulder

Dankzij al deze effecten zal je snel opnieuw beter en soepeler kunnen bewegen als je AX1 inneemt.

blij met AX1

97% van de mensen die AX1 voor jou getest hebben, hadden binnen een zeer korte tijd veel minder last en ze voelen zich opnieuw fantastisch in hun vel . En leven zonder zo'n last betekent 100% genieten van jouw leven. 

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

Hier is wat enkele gebruikers over AX1 hebben te zeggen:

David (rugpijn): "Niemand in mijn omgeving besefte hoeveel last ik had. De ene vond me kleinzerig. De ander dat ik oud word. Dit terwijl ik soms wel kon huilen van de last en stijfheid. Dankzij AX1 loop ik weer met de glimlach op mijn gezicht rond."

Sonja (knieletsel): “Ik ben gisteren weer een stukje gaan hardlopen, dat ging daarvoor niet meer met mijn knie. Ik raad iedereen AX1 aan.”

Eric (spierpijn): “Ik kreeg een kast op mijn been tijdens een verhuis. Ik ging kapot en liep zelfs mank. Na een glas water met een schepje AX1 voelde ik direct aan mijn lichaam dat er iets begon te werken. Ik sliep die nacht goed en de volgende dag kon ik mijn been weer normaal gebruiken.”

Carin (pijn en stijfheid): “Ik had overal last van stijfheid en vooral verschrikkelijke moeite in mijn heup en nek. Dat is nu na een kleine week AX1 voor 85% beter. Ik ben veel soepeler en zou soms willen hardlopen. Ook slaap ik er goed van en word ik minder vaak op een nacht wakker.”

Kim (fybromyalgie): “Ik heb zo goed als geen zeurende last meer. Ook bij de weerswisselingen voel ik mij weinig anders, terwijl ik daar altijd last van heb. Allemaal sinds ik AX1 neem.”

Nancy (gewrichtspijn): “De stijfheid en problemen zijn gestopt sinds ik twee weken geleden ben begonnen AX1 te nemen. Zelfs mijn hernia is dragelijk nu.”

Kathleen (slijmbeursontsteking): “Ik had er echt heel veel last van. Ik heb AX1 gepakt en de situatie is direct 180 graden gekeerd. Ik ben aangenaam verrast.”

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

MET AX1 OP EEN NATUURLIJKE MANIER VAN JE LAST AFRAKEN 

Dat is nu eindelijk mogelijk. De krachtige bio-actieve ingrediënten** van AX1 zorgen ervoor dat jij in korte tijd vrij bent van alle ongemakken die deze last met zich meebrengt. Het enige dat je hoeft te doen, is AX1 in water oplossen en het op te drinken. Geen pillen, geen injecties en géén ingrijpende operaties.

VERHAAL VAN ALAIN EN AX1

Je vraagt je nu misschien wel af wie ik ben en hoe ik dit allemaal weet. Mijn naam is Alain Indria. De laatste decennia heb ik in de gezondheids- en dieetbranche gewerkt en ik ben een expert op het gebied kruiden en andere natuurlijke middelen.

Ik ben jarenlang professioneel surfer geweest en heb als ex-topsporter vele blessures gehad. Nu ik 56 jaar ben, kreeg ik ook nog eens last van een frozen shoulder. Mensen in mijn omgeving moesten daarmee lachen en deden het af aan het feit dat ik ouder word. Maar de stijfheid en kwelling waren zó hevig, gewoonweg ondragelijk. Ik dook in wanhoop mijn kruidenlaboratorium in met meer dan 200 soorten krachtige kruidenextracten, om een natuurlijk middel te vinden om mijn last te verlichten.

Na nog geen drie dagen AX1 trok het allemaal weg, de stijfheid én al de rest. En ik kan mijn arm weer normaal bewegen en optillen. Voor het eerst in 26 jaar voel ik zelfs mijn gewrichten niet meer. Dat wil zeggen: de onbewuste last die ik er continu van had, is verdwenen. Ik wist zelfs niet dat dát ging gebeuren. Ik ga weer soepel en optimistisch door het leven dankzij AX1.

AX1: vanaf 75,- binnen enkele dagen veel beter

 ** 
Curcuma domestica Val. draagt bij tot het verlichten van pijnlijke spieren en gewrichten.
Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.  ondersteunt een normale gezonde circulatie.
Urtica dioica L. ondersteunt de gewrichten en het bewegingsstelsel.
Piper nigrum L. bevordert de absorptie en de werking van voedingsstoffen zoals Curcuma domestica Val.
Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het kraakbeen.